EXCLUSIV George Simion, detalii despre nunta la care a invitat toţi românii: „Nu e cu dar. O să avem, mici, proţap, fiecare ia ce vrea”. Care ar fi cel mai frumos cadou pentru preşedintele AUR

Preşedintele AUR George Simion a intervenit telefonic în emisiunea Punctul Culminant, prezentată de Victor Ciutacu la România TV, iar printre punctele subiectele discutate a fost şi nunta liderului politic.

15 iun. 2022, 22:45
EXCLUSIV George Simion, detalii despre nunta la care a invitat toţi românii: „Nu e cu dar. O să avem, mici, proţap, fiecare ia ce vrea”. Care ar fi cel mai frumos cadou pentru preşedintele AUR

George Simion a explicat că partidul AUR se implcă în protestul românilor împotriva creşterii preţului carburanţilor la pompă doar la nivel de membri, individual, fără a încerca să politizeze acţiunea sau să îşi asume „paternitatea”.

În acest context, Victor Ciutacu l-a întrebat pe liderul AUR dacă preţurile carburanţilor ar putea să-i afecteze nunta, anunţată pentru 27 august, la care George Simion i-a invitat pe toţi românii. Realizatorul a întrebat dacă Simion nu se teme că românii nu-şi vor permite deplasarea, mai ales cei care locuiesc în zone mai îndepărtate.

„Noi suntem mai conservatori, mergem si cu carutele, cum au venit si de 1 decembrie. Nu e meniu la nunta, avem mici, protap, fiecare se serveste cu ce vrea, nu e cu dar, lumea sa stea linistita. Cel mai mare dar ar fi sa vina maestrul Ionel Tudorache la nunta mea.”, a glumit George Simion.

Citeşte şi: Diana Şoşoacă a participat la petrecerea de ziua soţiei lui Marcel Pavel, Violeta: „La ziua ta nu chemi duşmanii, chemii prietenii. Nu are cum să iasă frumos”

Ionel Tudorache este un artist de muzică lăutărească veche. Taraful Ionel Tudorache a înregistrat la Electrecord în anul 2000 un album numit „La Chilia-n Port”.

Ionel Tudorache sau „Fărâmiță”, cum prietenii îl alintă, a beneficiat de un har și o înclinare către acordeon încă de când era copil. Cântă cu același acordeon Hohner, din copilărie. A frecventat cercurile celor mai buni muzicieni cum ar fi Romica Puceanu, pe care a acompaniat-o 5 ani, pentru a produce un excelent album de muzică originală, compoziție proprie atât versurile cât și muzica.

Melodia după care a fost denumit albumul „La Chilia-n Port” a fost folosită și în ecranizarea filmului ”Cel mai iubit dintre pământeni” în regia lui Șerban Marinescu, realizat după volumul scris de Marin Preda.

Citeşte şi: Liliana Şumudică, reacţie nervoasă după ce maşina i-a fost avariată de un şofer STB. Gestul neaşteptat al soţiei lui Marius Şumudică FOTO