EXCLUSIV! George Stanciu, iubitul de ocazie al Elenei Băsescu și fost consilier local PSD, scăpat de un dosar de trafic de droguri! Milionarul “Mardare” acuzat de deținere de droguri de mare risc în vederea consumului!

George Stanciu, presupusul iubit al Elenei Băsescu, fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu, se află în mijlocul unui scandal de proporții după ce pe finalul anului 2022, acesta a fost prins de procurorii DIICOT având asupra sa o cantitate importantă de droguri de mare risc.

14 mart. 2023, 20:34
EXCLUSIV! George Stanciu, iubitul de ocazie al Elenei Băsescu și fost consilier local PSD, scăpat de un dosar de trafic de droguri! Milionarul “Mardare” acuzat de deținere de droguri de mare risc în vederea consumului!
 George Stanciu, iubitul de ocazie al Elenei Băsescu și fost consilier local PSD, scăpat de un dosar de trafic de droguri

George Stanciu, iubitul de ocazie al Elenei Băsescu și fost consilier local PSD, scăpat de un dosar de trafic de droguri. Pe 22 august 2022, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, Serviciul Teritorial Ploiești au dispus reținerea pentru 24 de ore a trei inculpați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc, complicitate la infracțiunea de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc în vederea consumului propriu, fără drept.

Citește și Legalizarea cannabisului, susţinută în Ucraina. Ministrul Sănătăţii: „Înțelegem efectele negative ale războiului asupra sănătății mintale”

George Stanciu, iubitul de ocazie al Elenei Băsescu și fost consilier local PSD, scăpat de un dosar de trafic de droguri

Printre aceștia se află și dealer-ul lui George Stanciu, cel care tocmai îl aprovizionase pe omul de afaceri prahovean cu o cantitate însemnată de cannabis. La audieri, acesta l-a dat în primire pe fostul consilier local PSD ca fiind unul dintre clienții lui fideli și care achiziționează constant cantități însemnate de iarbă.

În septembrie 2022, George Stanciu a fost audiat de DIICOT, iar ulterior o armată de avocați ai acestuia aveau să-l scape nevinovat din acest dosar penal.

”Măsura a fost dispusă după ce, la data de 22.08.2022, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Ploiești împreună cu ofițeri din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești i-au surprins în flagrant pe doi inculpați, după ce aceștia au vândut o cantitate de peste 3,7 kg canabis. În cauză s-a reținut faptul că cel de al treilea inculpat a sprijinit activitatea infracțională a celorlalți inculpați în sensul că depozita , pregătea și transporta drogurile destinate comercializării” au transmis reprezentanții DIICOT, într-un comunicat de presă, detaliile despre dosarul în care a fost implicat și George Stanciu.

Ulterior, pe data de 15.09.2022, Mardare a fost scos de judecătorii Tribunalului București de sub urmărirea penală pentru deținere de droguri de risc în vederea consumului, fără drept.

Surse judiciare au relatat pentru RomaniaTV.net faptul că din câte se pare, la acest flagrant al DIICOT, “Mardare” tocmai achiziționase și deținea asupra lui o cantitate nu foarte mare de cannabis. În felul acesta, avocații săi plătiți ca niște adevărați “nababi ai instantelor” au reușit să-l scape pe acesta de dosarul de trafic de droguri.

Afacerile lui George Stanciu “Mardare”, de la cannabis la o televiziune locală

Noul iubit al Elenei Băsescu, achitat de răspundere penală pentru deținere și consum de droguri, este un prolific om de afaceri din Ploiești, care a deținut de-a lungul timpului, mai multe restaurante, firme de construcții, societăți agricole și nu numai. Acesta a controlat și controlează multe publicații online, precum ziarulincomod, stopinfractori și Telegrama, dar și o televiziune locală, Wyl TV, despre care se spune că le-ar fi folosit în interesele sale personale.

Însă, afacerile și drogurile nu au fost singurele pasiuni ale lui George Stanciu. Timp de foarte mulți ani, acesta a cochetat și cu politica. Cunoscut în lumea politică drept „Mardare”, George Stanciu, a făcut parte până în anul 2013 din PSD, atunci când nu se știe din ce motive a demisionat, însă nu s-a dezis definitiv de rădăcinile sale politice și foarte mult timp a activat drept consilier local PSD Ploiești.

George Stanciu, băiat deștept de provincie cu “pedigree” de familie bună!

George Stanciu și-a dorit de tânăr să ajungă sus și a fost dispus să facă orice pentru asta! S-a căsatorit (nu pentru mult timp) cu fata primarului din Ploiesti, Emil Calotă, și a facut tot posibilul să se dea bine pe lângă “tata socrul”. Ca în familie, așa cum se face, fostul primar, Emil Calota l-a luat pe ginerele sau și l-a condus direct in afacerile si politica prahoveana.

Majoritatea afacerilor lui Mardare au sau au avut legături cu banii publici, afaceristul din Ploiești beneficiind de protecție înaltă, așa cum el însuși se laudă prin restaurantele si cluburile din capitala. Doar un mic exemplu despre cum a făcut Mardare primii bani, acesta a ajuns moșier pentru că vreme îndelungată a folosit terenurile agricole ale Primăriei Ploiești, date în concesiune uneia dintre societățile subordonate Consiliului Local Ploiești.

Mai multe imagini cu Mardare și Elena Băsescu aici. 

În vârstă de 42 de ani, Mardare este căsătorit cu Cristina Alexandra Iordache, cumnata lui Bujor Simion (cunoscut ca fiind copilul de suflet al lui Ion Iliescu), cu care are doi copii. Potrivit Cancan, Mardare ar fi alungat-o pe soția sa din vila lor de la Snagov pe motiv că s-a îndrăgostit de Elena Băsescu. Se pare că Stanciu nu este la prima abatere de acest gen deoarece în trecut a mai trecut prin alte două mariaje esuate.

Citește și Sorin Ovidiu Vîntu, declaraţii ŞOCANTE: „Aştept un lider autoritar şi cu viziune, care să scoată România din NATO, din UE, din toate tâmpeniile în care am intrat”