EXCLUSIV Înregistrări-bombă între denunțătorul generalilor din SRI, Cătălin Hideg și avocatul acestora, Doru Trăilă

România TV a prezenatat, la emisiune Punctul Culminant, noi înregistrări între denunțătorul generalilor din SRI, Cătălin Hideg, și avocatul acestora, Doru Trăilă. De asemenea, România TV a prezentat înregistrări exclusive din sala de judecată. Cum încerca avocatul generalilor SRI, Doru Trăilă, să-l scape pe Hideg de control judiciar și să-i obțină o vizită în Emiratele Arabe
Filip Stan
29 mai 2024, 22:34
EXCLUSIV Înregistrări-bombă  între denunțătorul generalilor din SRI, Cătălin Hideg și avocatul acestora, Doru Trăilă

CĂTĂLIN HIDEG: Iau o casă, o pun în garanție sau i-o dau așa..(neinteligibil). A zis: domnule, nu, că nu vreau. Păi și cum să fac? (neinteligibil) banii din contul meu personal, îi pun într-o firmă (neinteligibil)…o factură, o ceva, găsești tu o formulă legală ca să facem un contract (neinteligibil)…

Exclusiv România TV, Noi înregistrări şi STENOGRAME cu gruparea Coldea-Dumbravă

CĂTĂLIN HIDEG:  Dacă acel coleg nu înțelege și i se pare atât de (neinteligibil)…înseamnă că ori nu trăiește realitatea asta, ori sunt prea mulți (neinteligibil) în lume (neinteligibil). Ce pot să spun? Nu poți să aduci banii (neinteligibil). Am vorbit acum cu administratorul, peste o oră să vedem cum facem (neinteligibil)… am plătit o parte (neinteligibil)…le-am dat jumate, le-am dat (neinteligibil), ca să nu… .

CĂTĂLIN HIDEG: (neinteligibil) extrasele de cont și ultimele (neinteligibil)…să vedeți încasări și vânzări și cât am făcut, nu-i mare scofală.

CĂTĂLIN HIDEG:  Ideea e că nu vreau să ajung în conflict. Apropo de ce vorbeam înainte, că s-a supărat pe mine.

CĂTĂLIN HIDEG: El a înțeles că eu am făcut o anumită presiune. I-am spus că nu mă interesează (neinteligibil). El aici ce a înțeles? Că am zis eu așa.

CĂTĂLIN HIDEG: Am cerut actele de la firmă (neinteligibil) …nu am ce să fac. Am 100.000 de dolari, am 40 de milioane (neinteligibil), am 30 de mii …(neinteligibil), am 800 de milioane (neinteligibil)…am neplătite.

CĂTĂLIN HIDEG: (neinteligibil)…n-au plătit PNRR-ul, n-au plătit transportul, n-au plătit drumul, n-au plătit lucrările mari (neinteligibil)…masă, scaune.

Înregistrări bombă şi din sala de judecată

DORU TRĂILĂ: Vă rog să vă aplecați asupra volumului (neinteligibil)…al Tribunalului, pe care îl aveți atașat la (neinteligibil)…și anume la fila 277 (neinteligibil)… în fața judecătorului de la Tribunalul București. (neinteligibil)…colega noastră, doamna procuror, ne cerea următoarele: (neinteligibil)…, iar domnul judecător, președintele de complet, a spus în felul următor: dacă nu vă (neinteligibil)..dacă ar fi nevoie să vă citez pentru punerea în discuție a măsurii (neinteligibil)… .

DORU TRĂILĂ: Noi nu contestăm faptul că, potrivit art. 399 alin. 1, instanța are obligația ca (neinteligibil)…reținerea măsurii controlului judiciar. Nu aceasta este problema. Problema de drept este că la termenul din ianuarie, noi am avut cuvântul exclusiv pe fondul cauzei și nu ni s-a dat dreptul să (neinteligibil). Ceea ce înseamnă că din punctul nostru de vedere s-au încălcat mai multe (neinteligibil)…ambele arată că o astfel de măsură se poate dispune numai în urma citării unor (neinteligibil)… .

Noi STENOGRAME din caracatiţa Coldea. Dumitru Dumbravă: Gândiți-vă că e într-un circuit/ Doru Trăilă: Dispoziţiile trebuie executate!

DORU TRĂILĂ: Prelungirea măsurii controlului judiciar a avut loc în ședință publică, cu citarea inculpatului și participarea obligatorie a procurorului și a apărării.

DORU TRĂILĂ: Vă rog să vă aplecați și asupra aliniatului 10 de la 399, care arată că până la momentul sesizării instanței de apel (neinteligibil)…oricum instanța trebuia să dispună (neinteligibil)…preventiv. Ce încercăm noi să demonstrăm cu acest articol suplimentar? Că în ipoteza în care se dorea să se mențină măsura, (neinteligibil) trebuia să fie luată după citarea și punerea în discuție a (neinteligibil)… .

DORU TRĂILĂ: Noi credem că la momentul 20 februarie 2024 (neinteligibil)…60 de zile, măsură verificată ultima dată în decembrie 2023.

DORU TRĂILĂ: 5:39 (neinteligibil)…de a impune astăzi revocarea acestui control judiciar pentru că temeiurile nu mai sunt (neinteligibil). Vă rog să observați că inculpatul a (neinteligibil) în fața primei instanțe (neinteligibil)… .

DORU TRĂILĂ:  În 2022, măsura a fost dispusă pentru două argumente. Primul argument (neinteligibil)…la momentul 2022, inculpatul nu avea domiciliul în România și avea o reședință în Emiratele Arabe. Situația s-a schimbat radical. Atunci, dacă elementul acesta a fost element determinant pentru încetarea lui, atunci să conducă la revocarea controlului. De ce? Având reședința în Emiratele Arabe, (neinteligibil)…evident că procedura nu poate fi reluată pentru că România nici nu (neinteligibil)…o procedură administrativă de durată, luni de zile (neinteligibil)… .

DORU TRĂILĂ: Dispărând elementele esențiale, în mod categoric trebuie să se schimbe concluzia.

DORU TRĂILĂ: Al doilea considerent pentru care s-a făcut și s-a aprobat (neinteligibil) în 2022 a fost acela că prejudiciul (neinteligibil)… trei milioane de euro. Dar măsurile care s-au dispus ulterior acelui moment vizează întregul activ al patrimoniului imobiliar (neinteligibil)… o expertiză care spune că valoarea cumulată a acestor active este de 75 de milioane de euro.

DORU TRĂILĂ: Concluzie: nu mai avem temeiul sau scopul care ar trebui să fie atins cu orice măsură.

DORU TRĂILĂ: În al doilea rând, evident în măsura în care ( neinteligibil)… să i se permită să părăsească pentru o perioadă limitată de timp teritoriul României. Ca să justific: în ipoteza în care, raportat la tipul infracțiunii, (neinteligibil)…domnia sa a reușit să repare integral (neinteligibil)… de o reducere a pedepsei. Ăsta este scopul pentru care domnia sa solicită (neinteligibil)…să-i încuviințați permisiunea de a părăsi țara pentru o perioadă de câteva zile, în perioada imediat următoare (neinteligibil)…. Solicitarea pe care o adresăm este exclusiv fondată pe această necesitate (neinteligibil)….negocierile (neinteligibil)….pentru societatea pe care o deține în România și care-i asigură fondurile necesare acoperirii integrale a ( neinteligibil)…

DORU TRĂILĂ: (neinteligibil) nu are legături personale cu Familia Regală din Emiratele Arabe Unite. A arătat acest lucru în nenumărate rânduri. Relațiile domniei sale sunt comerciale, cu o societate privată (neinteligibil) cu capital în Emirate, dar nu are legătură cu Familia Regală. (neinteligibil) pe care Parchetul European o susține sau o menține (neinteligibil)… dar ea nu este fondată pe o situație reală.

DORU TRĂILĂ: Demersul domniei sale de a ajunge acolo nu este de a se sustrage (neinteligibil)…ci pentru a beneficia (neinteligibil). Noi am vrea ca până în mai, când aveți termenul, să putem să vă facem dovada (neinteligibil).

Sursa: Romania TV

Spynews
Știrile Antena Stars. De ce a refuzat Alex Bodi 1 milion de dolari. A rămas uimit când a aflat ce i s-a oferit, dar nu a putut să accepte: ”Nu am vrut” / VIDEO
Bzi.ro
Câți bani a luat Babasha la concertul Coldplay? „Vă jur cu mâna pe inimă!“
Fanatik.ro
Leguma din România cu o producție record. A ajuns să coste doar 1 leu pe kilogram
Capital.ro
Se suspendă permisul auto, chiar dacă NU ești la volan. Lege nouă în România
Playtech.ro
Noua CUCERIRE a lui Bădălău e PERFECTĂ: Cum arată în COSTUM DE BAIE! Bianca Drăgușanu e istorie
DailyBusiness
Lovitură din partea BNR! Se întâmplă chiar AZI cu toate creditele în LEI
Adevarul
Beneficiile candidaturii lui Iohannis la șefia NATO pentru țară și dimensiunea „eșecului” ANALIZĂ
Spynews
Dezastru la un pelerinaj. Peste 550 de persoane au murit. Temperaturile de 51 de grade Celsius le-au fost fatale
Spynews
A mers pe jos 90 de minute pe zi. Ce s-a întâmplat după 2 ani
Evz.ro
Ziua de 26 de ore. Ce s-ar putea discuta la Comisia Europeană
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
wowbiz.ro
Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta
Cancan.ro
Cum arăta Larisa a lui Pescobar înainte de FaceApp şi Photoshop. Schimbare ŞOC
Playsport.ro
WOW, PREA fierbinte! Fusta Corinel Caragea, mult prea scurtă?! Cum a apărut printre suporteri înainte de România - Ucraina
kanald.ro
Alertă de vreme severă! ANM a emis un cod galben de vijelii. Care sunt zonele vizate
Capital.ro
UNGURII ne dau lecții chiar în Transilvania. Viktor Orban a scos banii: „Succes!”
StirileBZI
Stimulent financiar de la stat pe timpul verii! Vezi dacă te încadrezi în cerințe
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu Andreea Bălan, într-un costum de baie alb, la Dubai. L-a zăpăcit pe iubitul ei tenismen, care e cu 9 ani mai tânăr
stirilekanald.ro
Ei sunt clujeni găsiți morți în curtea casei. Asta le-a adus sfârșitul
substantial.ro
SCĂDEREA NUMĂRULUI DE FUMĂTORI GLOBALI: PRODUSELE ALTERNATIVE CU NICOTINĂ GĂSESC CREȘTERE
MediaFlux
GIGI BECALI, cum NU L-AȚI VĂZUT NICIODATĂ! PATRONUL FCSB, la BUSTUL GOL și în ȘLAPI lucrând la BISERICĂ
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?