EXCLUSIV. Oana Zăvoranu s-a dezlănţuit în direct, după ce i s-a dat ţeapă de sute de mii de euro

Oana Zăvoranu s-a dezlănţuit în direct, la România TV, după ce i s-a dat ţeapă de sute de mii de euro. În 2017, vedeta şi-a deschis o clinică medicală privată, în Bucureşti, iar medicul Bogdan Ioan Furtună, cu care vedeta a colaborat, a furat-o.

23 apr. 2021, 22:49
EXCLUSIV. Oana Zăvoranu s-a dezlănţuit în direct, după ce i s-a dat ţeapă de sute de mii de euro
Oana Zăvoranu s-a dezlănţuit în direct, la România TV

Oana Zăvoranu

s-a dezlănţuit în direct. Vedeta TV susține că a căzut victima unuia dintre cei mai controversați medici din țară, care a fost administratorului centrului medical One Life SRL, până în 2019.

Bogdan Ioan Furtună a fost numit director medicat al Spitalului Clinic Colentina, în decembrie 2018, și a fost înlocuit de la conducerea instituției medicale în 2020, la câteva luni de la debutul pandemiei.

Până în 2019,  Bogdan Ioan Furtună a fost și administratorul centrului medical One Life SRL, pe care Oana Zăvoranu și partenerul ei, Abu-Amoud Ashraf, l-au înființat în 2017.

Citeşte şi: Ce avere a primit Oana Zăvoranu de la mama sa! Vedeta a cheltuit milioane de euro

Oana Zăvoranu s-a dezlănţuit în direct

S-a întâmplat totul la sfârşitul anului 2016, fiindu-mi prezentat ca fiind un medic serios, dintr-o familie de medici. Nimic din CV şi aparenţe, nu dădea de bănuit. Dispuneam de bani cash şi a început individul să-mi ceară diverse sume de bani, la ceas de noapte, pentru a cumpăra diverse aparate pentru clinică.

Când nu am găsit niciun aparat medical în clinica noastră, atunci am descoperit că e ceva putred. Soţul meu a găsit în 2018 nişte facturi falsificate, pe nişte aparate fantomă.

Avocaţii la care am apelat, au înregistrări video şi audio, când doctoraşul Furtună se milogeşte la mine. Acest individ este un şmecher, un profitor şi un escroc. Pe unde a fost, a fost dat afară, pentru că a ciordit, pe româneşte„, ne-a declarat vedeta.

Ioana Mateş, avocata medicului Ioan Furtună, a intrat şi ea în direct la România TV şi a negat acuzele aduse clientului său.

Din păcate, doamna Zăvoranu este într-o mare eroare. Clientul meu nu a avut disponibilitea şi nici dreptul pentru a administra acea clinică. Aşa zisele acuze nu au fost decât ameninţări, aduse de către Oana Zăvoranu„, ne-a mărturisit avocata doctorului.

https://www.facebook.com/127248864044448/videos/172124174787590