EXCLUSIV | Proteste masive în România, anunțate de către George Simion: „Virgil Popescu îi va duce în faliment pe români!”

Se anunță proteste masive în România, pe fondul sărăcirii populației. George Simion, liderul AUR, cheamă patronatele, sindicatele și simplii cetățeni în stradă, pentru a pune presiune pe guvern.

31 aug. 2022, 22:21
EXCLUSIV | Proteste masive în România, anunțate de către George Simion: „Virgil Popescu îi va duce în faliment pe români!”

George Simion pregătește proteste masive de stradă, după nunta de la Măciuca. Mitingurile se vor desfășura peste câteva săptămâni.

Cum e lăsat liber Virgil Popescu, lăsat să-și bată joc de soarta României prin înstrăinarea TermoMintia, cu îndatorarea țării prin această compensare, prin favorizarea unor companii necunoscute din energie, ne face să acționăm. Mâine e prima zi de sesiune extraordinară, am anunțat o conferință de presă, pregătim românii pentru proteste, pentru că am văzut că suntem singura forță care poate scoate oamenii în stradă. 

La sfârșitul lunii septembrie, începutul lunii octombrie, vor fi proteste în București și-n restul țării. 

Îndemnăm românii să iasă în stradă. Altfel, Virgil Popescu îi va duce în faliment pe români, vor fi nevoiți să-și vândă apartamentele. 

Nu ne dorim o politizare a acestor proteste, invităm și celelalte sindicate, patronate, alte formațiuni de opoziție, pentru a avea o poziție comună, pentru a face o coaliție anti-PSD-PNL”, a declarat George Simion, pentru România TV, miercuri seara.

 

George Simion (AUR): „Dacă PSD ar fi serios, ar rupe coaliția de guvernare cu PNL”

 

Președintele AUR insistă ca PSD să se dezică de partenerul de guvernare, PNL.

„Dacă PSD ar fi serios, ar rupe coaliția de guvernare cu PNL. 90 de milioane pentru TermoMintia e nimic, 150 de milioane de euro s-au investit în retehnologizare”, a mai punctat liderul partidului conservator.

Prima măsură pentru calmarea prețurilor la energie este plafonarea, prin lege, susține Simion.

„Soluția e plafonarea prețurilor la producători. Cu voturile noastre există majoritate pentru acest proiect”, a mai transmis Simion.