EXCLUSIV. Soţul Amaliei Bellantoni, lovit cu bestialitate şi amenintat cu cuţitul de nişte „mafioţi” de etnie

Soţul Amaliei Bellantoni a fost lovit cu bestialitate şi amenintat cu cuţitul de nişte "mafioţi" de etnie, chiar pe proprietatea lor privată, în comuna Belciugatele. În ciuda incidentului, suspectii ar fi fost lăsati liberi, potrivit declaraţiilor femeii.

03 iun. 2021, 17:19
EXCLUSIV. Soţul Amaliei Bellantoni, lovit cu bestialitate şi amenintat cu cuţitul de nişte „mafioţi” de etnie
Soţul Amaliei Bellantoni, lovit cu bestialitate

Soţul Amaliei Bellantoni, lovit cu bestialitate. Fosta concurentă de la Chefi la cuţite a făcut declaraţii, în exclusivitate pentru România TV, şi a povestit momente teribile prin care a trecut bărbatul.

Italianul s-a trezit cu nişte bărbaţi de etnie, care l-au ameninţat dacă nu le dă bani. Acesta nu i-a băgat în seamă, iar în momentul când a vrut să se îndepărteze, l-au lovit cu pumnul, trântindu-l la pământ. Potrivit spuselor Amaliei, nu este prima dată când aceste persoane îi ameninţă, iar autorităţile nu au luat nicio măsură până acum.

Citeşte şi: Amalia Bellantoni, fosta concurentă de la Chefi la cuţite, dezvăluiri cutremurătoare: „Mi-a smuls părul pe viu”

Soţul Amaliei Bellantoni, lovit cu bestialitate

Astăzi, au intrat nişte persoane de etnie, aici, pe proprietate. S-au dus direct la soţul meu şi i-au cerut nişte bani. Erau destul de mulţi, cu o maşină roşie, a fost identificată de poliţia comunei Belciugatele. Soţul nu i-a băgat în seamă, iar în momentul în care s-a întors, a primit un pumn, care l-a dărâmat la pământ. Au început să îl bată cu picioarele şi să tragă hainele de pe el, pentru a-i lua banii pe care îi avea. Unul dintre ei a strigat să scoată cuţitul pe care îl aveau în maşină.

Am făcut plângere la Poliţie şi am cerut să fie identificate persoanele. Am sunat la 112, să vină Ambulanţa. Nu a venit nici până acum, am chemat-o în urmă cu două ore. 

Soţul este bulversat, nu se simte deloc bine, lovindu-se cu capul de asfalt. Vom merge la INML după această intervenţie. Practic, este a doua problemă pe care o avem în această locaţie, în comuna Belciugatele, în care nu avem niciun fel de răspuns, din cauza acestor intervenţii, de către persoane locale, de etnie, care sunt foarte cunoscute şi care fac legea aşa cum vor ei. Au menţionat, de asemenea, faptul că ei nu sunt mafioţi sicilieni, ci mai mafiote sunt aceste persoane, de aici, de etnie.

Am fost sunaţi şi ni s-a spus că se va da foc la tot ce este aici, pe proprietatea noastră, vor dărăma tot şi chiar vor omorâ în bătaie, pentru că legea este făcută local. Sperăm ca autorităţile să intervină şi să se rezolve această problemă.

Am fost chiar ameninţaţi de domnul comisar, spunându-ne că, înainte, ni se va verifica legitimitatea noastră locală, a proprietăţii şi sociatăţii noastre, apoi se va trece la identificare şi pedepsirea acestor hărţuitori„, ne-a declarat Amalia Bellantoni.