EXCLUSIV Vecinul Fermei Dacilor aduce acuzaţii grave: „Dinicu a fost o victimă. El e pe la jumătate pe scara puterii, interlopii ăia mari sunt la judeţ”

Bărbatul care deţine unul dintre terenurile lipite de Ferma Dacilor a intrat luni în direct în emisiunea lui Victor Ciutacu, de la România TV, şi a lansat o serie de acuzaţii la adresa autorităţilor locale din judeţul Prahova.

08 ian. 2024, 22:59
EXCLUSIV Vecinul Fermei Dacilor aduce acuzaţii grave: „Dinicu a fost o victimă. El e pe la jumătate pe scara puterii, interlopii ăia mari sunt la judeţ”

Vecinul lui Cornel Dinicu spune că nu îl cunoaşte personal pe acesta şi a fost o singură dată să mănânce la Ferma Dacilor, dar este convins că patronul restaurantului este o victimă a unui sistem întreţinut de oameni politici importanţi din judeţul Prahova.

„Haideti sa fim realisti. Mi s-au adus amenintari, ca ce caut la televizor. Dar daca domnul Dinicu era victima si murea in acest incendiu, cine era de vina. Eu nu sunt un om pregatit, dar trebuie sa spun ca omul asta a fost victima aici, a fost un incendiu provocat.

Din toate punctele de vedere, nu am si nu am avut nicio relatie cu acest domn Dinicu. Cladirea respectiva avea peste 100 de metri lungime si peste 10 metri latime. Nu avea cum sa arda, daca pleca focul dintr-un singur punct. Criminalul adevarat sta si se uita la noi la televizor. La doua strazi de mine, acum 4-5 ani, 20 de insi taie mana unei persoane si nu se ia nicio masura.

Putem sa mergem ca acolo e punctul cheie. Am pentru toate raspuns. Eu am fost la mine la teren si am fost acuzat ca am fost acolo sa filmam porcii lui Dinicu. Dar porcii erau luati si adevaratul mafiot e in libertate.

Citeşte şi: EXCLUSIV Cornel Dinicu, mărturie în fața magistraților: „Fiul meu a luat o drujbă ca să taie pereții”

Un nene de la DSV imi da amenda de 500 de milioane ca nu am doi caini crotaliati, iar omului astuia Dinicu nu ii da nicio amenda pentru sute de porci.

Omul asta e o persoana influenta, dar eu daca port o conversatie cu el, inseamna ca si eu sunt tot interlop. Eu nu am legatura cu el, o singura data am mancat la Ferma Dacilor, acum cinci ani.

Acolo unde e Ferma a fost un drum. Acum a fost ocupat drumul si ne-au intors din drum oamenii domnului Dinicu, cand am fost sa filmam, ca au zis ca filmam porcii lui Dinicu.

Exista o scara a puterii, domnul Dinicu e la jumate, interlopii aia mari sunt la judet. Poate el la randul lui era doar un supus. Pe aia de rangul unu ii gasim la Consiliul Judetean.”, a declarat vecinul Fermei Dacilor la România TV.

Citeşte şi: Fiul procurorului Daniel Horodniceanu a câștigat un concurs organizat de CSM, unde tatăl său este vicepreședinte. Ce salariu câștigă