EXCLUSIV. Victor Ponta are numai cuvinte de laudă la adresa Danei Budeanu: „Măcar spune ceva”

Fostul prim-ministru al României, Victor Ponta, a fost invitat în studioul România TV, pentru a discuta despre principalele teme de pe scena politică internă și internațională, dar și probleme economice din România.

25 mai 2022, 22:26
EXCLUSIV. Victor Ponta are numai cuvinte de laudă la adresa Danei Budeanu: „Măcar spune ceva”

În timp ce vorbeau despre probleme interne ale României, la un moment dat, discuția din a ajuns la Dana Budeanu, invitata specială  a emisiunii Punctul Culminant a lui  Victor Ciutacu din aceasta seară.

Ce a declarat Victor Ponta despre Dana Budeanu

Referindu-se la modul „defectuos” prin care cei care se află la conducerea țării, în principal președintele Klaus Iohannis și premierul Nicolae Ciucă, Victor Ponta a dezvăluit de ce o apreciază, de fapt, pe Dana Budeanu.

Citește și: EXCLUSIV | Victor Ponta, atac virulent la adresa lui Klaus Iohannis. „Nu e Putin preşedintele României de opt ani. Economia nu s-a blocat acum de când a început războiul din Ucraina”

„Ce să mai zic? O aştept şi eu pe Dana Budeanu! Mă cunosc cu Dana Budeanu, avem relaţii prieteneşti, dar multă lume spune. Domnule, cum e posibil să o asculţi pe Dana Budeanu?

Domnule, dacă în România, lumea nu mai vorbeşte, lumea tace. Măcar Dana Budeanu spune ceva. N-aţi văzut că toată lumea tace şi nu mai zice nimic? Eu cu mare drag aş vrea să ascult ce spune domnul Iohannis, dar nu spune nimic. Domnul Ciucă nu spune nimic!”, a declarat Victor Ponta, în direct la România TV. 

Victor Ponta l-a atacat pe Klaus Iohannis

Victor Ponta a tras un semnal de alarmă, deoarece din punctul său de vedere, economia „nu funcţionează”. „În Guvernul Cîţu sau în Guvernul Orban a fost chiar un dezastru. Acum bate pasul pe loc. Nu sunt nici artizanul şi nici adversarul lui Nicolae Ciucă. Domnul Ciucă este un militar. Militarii nu fac economie. Au sarcina lor extrem de importantă – primesc şi execută nişte ordine. Nu merge în România economia. Ne împrumutăm”, a declarat Victor Ponta, liderul Pro România.

Citește și: Dana Budeanu șterge pe jos cu Diana Dumitrescu: „Cine dracu’ e, mă, asta? S-a descălțat pe scenă, a obosit și și-a scos cârnații”

Întrebat cât de afectată economia României din cauza războiului din Ucraina, fostul premier a subliniat că România nu este condusă de Vladimir Putin, pe care Klaus Iohannis a dat vina.

„Cred că sunt oameni suficient de proşti care să mai creadă asta. Nu e Putin preşedintele României de opt ani şi economia nu s-a blocat acum de când a început războiul din Ucraina.