Exerciţiile de 6 minute care îţi topesc burta

Ca să scapi de inestetica burtică, indiferent câte cure ții și cât de sănătos mănânci, este important să ai și un țesut musuclar tonifiat. Pentru a fi ”beton” în zona abdominală însă ai nevoie de o serie de exerciții intense, care te ajută nu doar să slăbești, dar și să fii tonifiată și să scapi de țesutul adipos.

15 oct. 2015, 10:55
Exerciţiile de 6 minute care îţi topesc burta

Vă prezentăm mai jos un set de exerciții care se întinde pe parcursul a trei zile și care durează doar șase minute. Antrenamentul are rezultate numai dacă este repetat săptămână de săptămână, fără a ignora un regim aimentar sănătos.

Antrenându-ți mușchii din zona mediană a corpului, adică mușchii abdominali, gluteii, lombarii și mușchii șodlurilor, îți ve îmbunătăți și postura, vei scăpa de durerile de spate pe care le ai din cauza sedentarismului, devii mai mobil și poți evita diferitele accidente și își poate îmbunătăți perforamnțele sportive (în cazul în care ai o viață de atlet). 

Ziua I

Primul antrenament al zonei mediane include exerciții simple care durează mai puțin de cinci minute, așa cum se poate vedea în filmulețul de mai jos. Pentru rezultate cât mai bune este recomandat să repeți antrenamentul la interval de câteva minute.

Exercițiul 1:  Flotări pe partea dreaptă, 10 repetări
Flotări pe partea stângă, 10 repetări

Exercițiul 2:  Abdomene laterale, 10 repetări pe fiecare parte

Exercițiul 3: Flotări pe coate, 36 de repetări

Mai multe detalii, pe unica.ro