Există legătură între penis şi lungimea piciorului? Vezi ce spun specialiştii

Legendele despre mărimea penisului circulă de când lumea şi pământul. Recent, însă, tocmai a fost desfiinţată una dintre ele, conform căreia ar fi existat o legătură între penis şi lungimea piciorului. Nu, nu există, conform tuturor specialiştilor din lume.

RomaniaTV.net
29 apr. 2013, 20:32
Există legătură între penis şi lungimea piciorului? Vezi ce spun specialiştii

Cât de mare e un penis? Este o întrebare la care cu greu se poate da un răspuns concret. Singurele răspunsuri în jurul subiectului sunt furnizate de sondaje de opinie care intervievează eşantioane de indivizi asupra lungimii şi grosimii penisului. Asffel, rezultă că lungimea medie a penisului în erecţie este între 13-15 cm. În mod logic, orice depăşeşte aceste dimensiuni se poate numi un penis mare.  De asemenea, în ceea ce priveşte grosimea, literatura de specialitate afirmă că grosimea medie este între 11,50-12,50 cm – în deplină erecţie.

Citeşte şi: Mărimea penisului: Concluziile cercetătorilor despre importanţa dimensiunii

Cum îmi măsor corect penisul?

Orice măsurătoare trebuie să aibă loc în erecţie, fiindcă erecţia este singura stare care contează şi care poate satisface o femeie. Lungimea se măsoară, simplu, cu o rigla sau metru de croitorie, de la bază până la vârf (baza de deasupra penisului, nu dedesubt). Grosimea se măsoară fix la jumătatea penisului.

Citeşe continuarea pe sfatulparintilor.ro.