Explozie într-un bloc din Sibiu. Zeci de persoane, evacuate. În apartament au fost găsite două persoane decedate

O explozie puternică a avut loc duminică dimineaţă într-un bloc din Sibiu. Zeci de oameni au fost evacuați urgent. În apartamentul în care s-a produs deflagraţia pompierii au găsit două cadavre.

24 sept. 2023, 09:22
Explozie într-un bloc din Sibiu. Zeci de persoane, evacuate. În apartament au fost găsite două persoane decedate

O explozie s-a produs duminică dimineaţă într-un apartament situat la parterul unui bloc din Sibiu, zeci de persoane fiind evacuate. Pompierii au reușit pătrunderea în apartament, anunță reprezentanții ISU Sibiu. Din păcate, în apartament au fost găsite două persoane decedate.

”Pompierii au reuşit pătrunderea în apartament. Până la acest moment au fost găsite două victime decedate. În continuare se desfăşoară operaţiuni de căutare-salvare în interiorul apartamentului. Pompierii acţionează la acest moment pentru ventilarea apartamentului, întrucât există degajări dense de fum, incendiul a fost lichidat”, a transmis  purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Andreea Ştefan, citat de turnulsfatului.ro.

Citeşte şi: Florin a scăpat ca prin minune din tragedia de la Călimăneşti: „În faţa mea s-a aprins o mare flacără. M-am speriat. Colegul din spate s-a uitat în sus, şi-a făcut cruce şi a leşinat”

Incendiul a fost lichidat, iar pompierii acționează la acest moment pentru ventilarea apartamentului, întrucât există degajări dense de fum.

Citeşte şi: Doi frați care lucrau pentru Dorinel Umbrădescu la Autostrada Moldovei au murit în explozia de la Călimăneşti. Cine sunt muncitorii care au murit pe şantierul A7