Explozie puternică în judeţul Mureş. Trei persoane au fost rănite, o femeie a fost transportată cu elicopterul la Bucureşti UPDATE

Trei persoane au fost rănite, marţi, în urma unei explozii urmate de un incendiu la o casă din Reghin. Totodată, casa în care a avut loc explozia a fost distrusă aproape în întregime.

07 feb. 2017, 10:26
Explozie puternică în judeţul Mureş. Trei persoane au fost rănite, o femeie a fost transportată cu elicopterul la Bucureşti UPDATE

UPDATE: O femeie de 57 de ani din Reghin, care a suferit arsuri de gradul 2 și 3 pe circa 60% din corp, după ce în casa în care se afla s-a produs, marți, o explozie, a fost transportată cu un avion SMURD la București.

Marţi dimineaţă, ISU „Horea” al judeţului Mureş a fost solicitat, prin 112, să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit în municipiul Reghin.

Serviciile de intervenţie au constatat că incendiul a izbucnit în urma unei explozii, iar în casă existau trei persoane rănite, respectiv o femeie în vârstă de 57 de ani, cu arsuri de gradele 2 şi 3 la nivelul membrelor superioare şi un bărbat în vârstă de 89 de ani, scrie Mediafax.

Cei doi au fost transportaţi la spital, în timp ce o a treia persoană rănită a refuzat transportul.

Pompierii au stins incendiul, în urma exploziei fiind distrusă casa în proporţie de 90 %.

Citeşte şi Explozie puternică în Cluj. Doi bărbaţi au fost răniţi grav după ce au aruncat cu benzină în sobă