Explozie puternică într-un bloc de lângă Timișoara. Un apartament a fost distrus complet

Doi oameni au ajuns la spital după ce au suferit mai multe arsuri. Deflagrația a avut loc în urma unei acumulări de gaze, iar pagubele sunt uriașe: au zburat ferestre, uși, dar și balconul.

15 mai 2023, 08:32

O bubuitură puternică a speriat oamenii din localitatea Periam din Timiș. Un apartament pur și simplu a fost distrus de o explozie puternică, iar doi oameni, un bărbat și o femeie, au ajuns în stare gravă la spital după ce au suferit mai multe arsuri.

Citește și: Dacia electrică mistuită de flăcări într-o localitate din Timiș. Proprietarul mașinii tună și fulgeră: „Efectiv regret achiziția ei”

În urma deflagrației, au zburat geamuri, uși și o balustradă de la un balcon. Totul s-a întâmplat după ce ochiurile de la aragazul din bucatărie au rămas deschise și nesupravegheate, flacara s-a stins și astfel s-a produs o acumulare de gaze în încăpere. La un moment, unul dintre locatari a aprins un bec, iar atunci s-a produs deflagrația.

Explozia nu a fost urmată de incendiu, însă apartamentul a fost distrus.

Citește și: Prețul cerut de ANAF pentru un apartament de 3 camere i-a înfuriat pe unii români: ”Ofer 300.000 de euro”

Forțele de intervenție au izolat strada și au interzis accesul trecătorilor prin dreptul blocului de teama ca nu cumva elemente din balcon să se prăbușească și să provoace alte victime.

Polițiștii au deschis o anchetă. Totodata, o expertiză facută de specialiști în construcții va arăta dacă au fost sau nu afectate elemente de structură în imobil.