Explozie puternică într-un bloc din București, urmată de incendiu. Salvatorii ISUBIF încearcă să stingă flăcările

Explozie uriașă într-un bloc din București. Salvatorii ISUBIF sunt la fața locului și încearcă să stingă incendiul.

10 oct. 2023, 16:58
Explozie puternică într-un bloc din București, urmată de incendiu. Salvatorii ISUBIF încearcă să stingă flăcările

Un incendiu a izbucnit ca urmare a exploziei dintr-un apartament de pe Calea Griviței. Incendiul se manifestă cu degajari mari de fum la nivelul balconului, etajul 6.

Pompierii ISUBIF intervin pentru stingerea incendiului. Incendiul se manifestă cu degajari mari de fum la nivelul balconului, etajul 6.

Citește și Incendiu pus de un piroman la un bloc din Bârlad. Peste 100 de persoane au fost evacuate de urgență. Femei cu copii în brațe au ieșit în stradă

Intervin 6 autospeciale de stingere, o autospecială de decarcerare, o autospecială de intervenție și salvare la înălțime, detașamentul special de salvatori și 2 ambulanțe SMURD.

Citește și Incendiu puternic în Dej. Mansarda unui hotel a fost acaparată de flăcări, mai multe persoane au fost evacuate

Incendiu uriaș într-o zonă populată din București. Zeci de pompieri au intervenit de urgență la fața locului

Un incendiu de proporții a izbucnit, marți, la o vilă situată în zona Constantin Brâncoveanu, din București. Pompierii au fost alertați de martori, fiind mobilizate mai multe echipaje de stingere.

Mai multe echipaje de pompieri au sosit la locul incendiului pentru a lupta cu flăcările și pentru a asigura protecția zonei. Incendiul, care s-a extins rapid și a cuprins vila de 120 mp, a pus în pericol locuitorii din apropiere și a generat un efort susținut din partea pompierilor. Din fericire, din informațiile actuale, nicio persoană nu a fost rănită în urma incendiului.

Cauza incendiului nu a fost stabilită momentan, autoritățile au demarat o anchetă în acest sens.