Facebook a picat! Ce au făcut românii fără reţelele de socializare: „Să nu vă tăiaţi venele”

Facebook a picat! Panică în întreaga lume după ce mai multe reţele de socializare, printre care Instagram, Facebook şi WhatsApp nu mai funcționează de câteva ore bune. Se pare că au existat nişte atacuri la Serverul DNS de la Cloudflare.

04 oct. 2021, 23:09
Facebook a picat! Ce au făcut românii fără reţelele de socializare: „Să nu vă tăiaţi venele”
Ce au făcut românii fără reţelele de socializare

Facebook a picat! Platformele care aparţin companiei lui Zuckerberg, Facebook, WhatsApp și Instagram, sunt picate de câteva ore bune.

Se pare că situația este generală și vine la doar câteva zile de la momentul în care aplicaţiile au picat pe anumite dispozitive. downdetector.ro arată că sunt afectați utilizatorii la nivel general, fiind făcute mii de raportări deja în acest sens.

Citeşte şi: Facebook, Instagram și WhatsApp au picat luni în toată lumea. Reacţia oficială a Facebook

Facebook a picat! Cele mai bune glume

Internauţii fac haz de necaz în urma acestui incident, unul dintre ei a compus chiar şi o poezie.

„A zis Zuki ca doar vaccinați mai pot folosi facebook/ Sa nu va tăiați venele… o sa ii dea drumul…/ Le îmbunătățește, sa poata spiona mai bine! Un atacator are acces la mediul de comunicare!/ A zis Zuki ca doar vaccinați mai pot folosi facebook”, sunt doar câteva dintre glumele făcute pe downdetector.ro.

„Facebook, Instagram picat
ţapul la arat
noi ferciti sa tot fim
ca tot comunicam
telegrame ne tot dam
cu caleasca noi plecam
si la munte si la mare
sa fie pe racoare„, este poezia compusă de un internaut.

Facebook a transmis, de asemenea, un mesaj că sunt conștienți că unii utilizatori au probleme în accesarea produselor și aplicației. ”Muncim ca lucrurile să revină la normal cât de repede posibil și ne cerem scuze pentru orice neplăcere creată” a transmis Facebook, pe Twitter.