FACEBOOK: Fericirea e CONTAGIOASĂ. Încearcă şi tu!

Facebook este un mediu în care fericirea se răspândeşte mai uşor şi mai repede decât nefericirea şi ar putea fi folosit pentru a porni o epidemie de zâmbete.

RomaniaTV.net
14 mart. 2014, 07:42

Facebook nu este doar o reţea de socilaizare, ci şi un mediu care poate fi folosit pentru răspândirea bunei-dispoziţii. Cercetătorii americani au realizat un studiu în cadrul căruia au testat reacţiile internauţilor la postările pozitive şi negative de pe Facebook. Concluzia lor a fost că postările pozitive generează de aproape două ori mai multe reacţii decât cele negative. Mai mult, reacţiile sunt şi ele pozitive sau negative, în funcţie de mesajul iniţial.

FACEBOOK: Cum să afli cine îţi dă UNFRIEND

Studiul, citat de Dailymail.com, sugerează că interacţiunile de pe reţeaua de socializare influenţează starea de spirit a utilizatorilor. Cercetătorii de la Universitatea din California au studiat, timp de trei ani, postarile pe Facebook a internauţilor din mai multe oraşe americane.

A vrut să fie SEXY pe FACEBOOK, dar a avut parte de surpriza vieţii ei

(w500) FACEBOOK:

Avem suficiente date încât să concluzionam cu încredere că emoţiile se răspândesc online şi că cele pozitive au mai multă putere decât cele negative. Este posibil ca efectele să fie chiar mai puternice decât arată studiul nostru„, a declarat James Fowler, unul dintre cercetătorii participanţi la studiu.

Testează şi tu efectele fericirii pe Facebook! Postează un zâmbet sau un gând de bucurie şi vezi ce reacţii primeşti. Încurajează-ţi şi prietenii să facă acelaşi lucru şi contribuie la epidemia de fericire online.

FACEBOOK ştie când TE DESPARŢI şi când TE ÎNDRĂGOSTEŞTI