Faci sport, dar nu slăbeşti? Vezi ce trebuie să faci

S-ar putea să ai nevoie de mici schimbări în dietă, unele care să cureţe niţel organismul de toxine şi care să te ajute să slăbeşti mai mult şi să te tonifiezi mai rapid.

RomaniaTV.net
23 iul. 2013, 10:44
Faci sport, dar nu slăbeşti? Vezi ce trebuie să faci

Dacă nu ai mai făcut sport o lungă perioadă de timp şi te-ai reapucat în forţă, este posibil ca organismul să nu fi fost pregătit pentru schimbarea la care l-ai supus şi să aibă nevoie de o temeinică „pregătire a terenului” pentru introducerea unui nou stil de viaţă. Iată ce ai de făcut pentru ”a-l reseta”:

Alimentatia potrivita pentru cei care fac sport

7 ZILE DE DETOX

Nu numai că vei avea o piele mai curată, mai luminoasă, dar cu ajutorul a doar 7 zile de detox vei slăbi mai rapid, iar rezultatele antrenamentului vor fi mai evidente.

Secrete de dieta de la vedete

START: Renunţă pentru o săptămână la: cafea, dulciuri, tot ce e făcut din făină albă, carne (se descompune greu şi supra-solicită corpul), sucuri, alcool şi tot ce are acid.

Înlocuieşte cafeaua şi energizantele cu ceai verde (un excelent detoxifiant).

Înlocuieşte proteina din carne cu cea din legume ca: ciuperci, fasole, linte, quinoa, spelta (cereală delicioasă), etc. Îţi vei ajuta organismul să se cureţe de toxine în timp ce-l hrăneşti cu vitamine şi minerale şi alte substanţe nutritive.

Afla de ce nu slabesti pe Cosmopolitan.ro.