Fady Chreih, CEO Regina Maria, declarații șocante: ”Copiii care se nasc acum vor ajunge să trăiască peste 100-120 de ani”

Fady Chreih, CEO-ul rețelei private de sănătate Regina Maria, a făcut o serie de declarații șocante marca Diana Șoșoacă. Acesta a afirmat în cadrul unui interviu că bebelușii care se nasc acum vor ajunge să trăiască peste 100-120 de ani.

19 mart. 2024, 10:18
Fady Chreih, CEO Regina Maria, declarații șocante: ”Copiii care se nasc acum vor ajunge să trăiască peste 100-120 de ani”
Fady Chreih, CEO Regina Maria, declarații șocante

Fady Chreih, CEO Regina Maria, declarații șocante. CEO-ul rețelei private de sănătate Regina Maria a subliniat că este foarte conectat la tendințele globale și că ultimele studii au arătat că generațiile viitoare vor trăi sigur peste 100 de ani.

Citește și Un român și-a otrăvit copiii, apoi s-a sinucis. Bărbatul s-a răzbunat pe soția care l-a părăsit

Fady Chreih, CEO Regina Maria, declarații șocante

„Eu cred că copiii noştri, copiii care se nasc acum, pe baza a ceea ce se descoperă, vor ajunge să trăiască peste 100-120 de ani. Eu sunt foarte conectat la tendinţele globale, ştiu ce se discută, ce se testează, şi pot să spun că generaţiile următoare sigur vor trăi peste 100 de ani“, a declarat Fady Chreih într-un interviu pentru ZF. 

CEO-ul Regina Maria nu s-a oprit aici și a mărturisit că dacă știi câți ani are fiecare parte din corp poţi să faci astfel încât să trăieşti mai mult.

„Dacă ştii cum arată corpul tău, câţi ani are fiecare parte din corp, poţi să faci astfel încât să trăieşti mai mult şi din acest punct de vedere. Nu ştiu cum va fi când noi nu vom mai fi, dar dacă cei care lucrează în acest domeniu spun acest lucru bazându-se şi pe ceea ce poate face şi descoperi tehnologia, înseamnă că generaţiile următoare vor avea şansa celor 100 de ani”, a mai spus CEO-ul Regina Maria.

Mai mult, Fady Chreih a subliniat că pentru a trăi mai mult și mai bine oamenii trebuie să își schimbe ritmul de viață.

„Cum să trăiască mai mult şi mai bine. Noi am început să vindem foarte bine teste genetice, pe care le aducem din SUA şi care te ajută să înţelegi mai bine unde este corpul tău, care este vârsta biologică pe care o ai – poţi să ai 40 de ani, dar corpul să fie de 65 de ani – şi pe baza acestor informaţii încerci să afli ce poţi să faci, cum poţi să-ţi schimbi ritmul de viaţă astfel încât să trăieşti mai mult şi mai bine“, menţionează Fady Chreih.

Citește și Dan Bittman dezvăluie cu ce se ocupă copiii săi. Care dintre cei trei băieți îi calcă pe urme