Tzancă Uraganu, vești de ultimă oră despre starea lui Florin Salam: „Noi suntem ca frații! Nu a murit, ferească Dumnezeu de așa ceva! Este încă la spital cu COVID, este stabil”

Tzancă Uraganu, unul dintre apropiații lui Florin Salam, a infirmat fake news-ul răspândit în spațiul public de Știrile Pro TV potrivit căruia Florin Salam ar fi murit.

13 aug. 2022, 21:50
Tzancă Uraganu, vești de ultimă oră despre starea lui Florin Salam: „Noi suntem ca frații! Nu a murit, ferească Dumnezeu de așa ceva! Este încă la spital cu COVID, este stabil”

Tzancă Uraganu a postat pe rețelele sociale un clip în care îi liniștește pe fanii manelistului Florin Salam. Tzancă susține că Salam este viu, doar puțin vătămat. Acesta se află de câteva zile în spital, deoarece s-a infectat cu coronavirus.

În legătură cu cumătrul meu, nu este deloc adevărat. A luat amploare pe internet această veste falsă, că ar fi murit, ferească Dumnezeu de așa ceva, îmi e și greu să pronunț, vă spun sincer. Am primit foarte multe mesaje de la toată lumea, toată lumea știe că eu sunt ca un frate pentru el și el pentru mine. Nu este adevărată această veste sub nicio formă, este doar internat la spital cu  covid cum știe toată lumea și așteptăm să fie bine și să-și revină cât de repede. Stați liniștiți că Florin Salam este într-o situație stabilă„, a dat asigurări Tzancă Uraganu pe Facebook.

Citeste si Betty, fiica lui Florin Salam, infirmă vestea că manelistul a murit: „Tatăl meu e puternic, are nevoie de gânduri frumoase”

O ştire falsă lansată de ŞtirileProTv.ro a cutremurat România sâmbătă seară. Site-ul celui mai vizionat post de televiziune din România a anunţat moartea fulgerătoare a manelistului Florin Salam din cauza consumului de droguri. Informaţia a fost preluată de mai multe siteuri din România, dar a fost dezminţită, în direct la România TV, atât de familia cântăreţului, cât şi de avocatul acestuia.

Florin Salam a ajuns în stare gravă la spital miercuri noapte. Artistul a fost testat și confirmat pozitiv cu COVID-19. La spital, problemele respiratorii au continuat, iar medicii au decis să-i administreze oxigen. Florin Salam a avut Covid și în 2021 și a fost internat în spital și la acea vreme.

Citeste si Blestemul familiei! Fratele lui Florin Salam, Nelu Stoian, a murit de Covid 19