Familia lui MICHAEL SCHUMACHER rupe tăcerea. Prima reacţie a rudelor, după 3 săptămâni

Anturajul campionului german de Formula 1, Michael Schumacher, a însărcinat-o pe purtătoarea de cuvânt a familiei, Sabine Kehm, să transmită public câteva cuvinte cu privire la starea fostului pilot, în condiţiile în care zvonurile despre Schumi sunt tot mai alarmante.

12 mart. 2014, 08:51
Familia lui MICHAEL SCHUMACHER rupe tăcerea. Prima reacţie a rudelor, după 3 săptămâni

Michael Schumacher se află internat de 74 de zile la clinica din Grenoble, iar familia sa a dat miercuri un comunicat în care şi-a exprimat convingerea că el se va trezi din comă şi va reveni la viaţă. „Avem încredere că Michael se va trezi. Au fost câteva mici semnale încurajatoare, dar trebuie să avem răbdare„, se arată într-un comunicat al purtătorului de cuvânt al familiei lui Schumcher, Sabine Kehm.

Citeşte şi MICHAEL SCHUMACHER stârneşte controverse în Germania. Fanii sunt divizaţi

„Era clar de la început că această luptă va fi lungă şi dificilă, însă avem încredere în echipa medicală. Durata nu contează pentru noi. Facem eforturi să-i transmitem lui Michael toată energia pe care o avem. Credem cu tărie că aceasta îl va ajuta pe Michael şi că el va câştiga această luptă”, se mai arată în comunicat. Sabine Kehm a explicat că familia a luat decizia de a da acest comunicat în perspectiva reluării Campionatului Mondial de Formula 1, în acest weekend, în Australia.

Citeşte şi BLESTEM: Pilotul înlocuit de Schumacher la Ferrari a făcut accident de schi

Michael Schumacher a fost rănit grav într-un accident de schi, la 29 decembrie, în staţiunea franceză Meribel. Germanul, aflat în faza de revenire progresivă din comă, la spitalul din Grenoble, a fost operat până acum de două ori la cap.

Citeşte şi Cum arată Michael Schumacher după două luni de COMĂ! Familia lui e ÎNGROZITĂ