Familia lui Hayssam o duce bine în România. Ce afaceri PROFITABILE au dezvoltat rudele teroristului

În timp ce pe Omar Hayssam îl aşteaptă o pedeapsă grea după gratii, fiul său, Cătălin Khaldoun, face afaceri profitabile în România, potrivit ziarului Ring.

RomaniaTV.net
24 iul. 2013, 06:02
Familia lui Hayssam o duce bine în România. Ce afaceri PROFITABILE au dezvoltat rudele teroristului

Fiul de 21 de ani al lui Omar Hayssam deţine 96% din acţiuni la o firmă din Vatra Dornei, care se ocupă cu închirieri. Firma a avut anul trecut un venit de 60.000 de lei. Potrivit www.ziarulring.ro, societatea respectivă a avut, în 2012, o cifră de afaceri de 60.000 de lei şi a înregistrat un profit de 3.826 de lei.

Fiul lui Hayssam se ocupă şi de vânzarea lemnului, având în Bucureşti o firmă a cărei activitate principală o reprezintă „comerţul cu ridicata al materialului lemnos şi al materialelor de construcţii şi al echipamentelor sanitare”.

Cătălin nu este singurul din familia lui Omar Hayssam căruia afacerile îi merg ca pe roate în România. Fratele lui Hayssam, Mahmoud Omar a dezvoltat în Capitală o afacere extrem de profitabilă din imobiliare. Anul trecut, firma a înregistrat un profit de peste un milion de lei, deşi are doar doi angajaţi, mai scrie sursa citată.

CITEŞTE ŞI: DEZVĂLUIRI importante privind capturarea lui Omar Hayssam şi aducerea lui în România

La fel ca nepotul său, Mahmoud Omar are o afacere cu materiale lemnoase, fiind patronul unei firme care se ocupă în special de producţia, exportul şi importul de cherestea, principalele destinaţii find China, Siria, Spania şi Italia. Această firmă avut, în 2012, o cifră de afaceri de 19,6 milioane de lei şi un profit de aproximativ 231.000 de lei.

Pe de altă parte, fraţii lui Omar Hayssam, Mukhles şi Mahmoud, sunt asociaţi din 2006 la o firmă care are ca obiect de activitate producţia de ape minerale şi alte ape îmbuteliate şi de băuturi răcoritoare nealcoolice. Această afacere nu merge, se pare, grozav, în 2012 firma înregistrând pierderi de 4.350 de lei.

CITEŞTE ŞI: Cine este OMAR HAYSSAM şi cum a reuşit să fugă din ţară după condamnare