Familia unui actor este evacuată din casă. Sora acestuia ameninţă că îşi dă foc

Executorii judecătoreşti au încercat să pună luni în aplicare un ordin de evacuare la un imobil din Bucureşti. Cuprinsă de panică, sora actorului Dan Tomescu, care ar urma să fie aruncată în stradă, s-a urcat la un balcon al clădirii şi ameninţă că îşi va da foc.

RomaniaTV.net
15 iul. 2013, 11:26
Familia unui actor este evacuată din casă. Sora acestuia ameninţă că îşi dă foc

Membrii familiei actorului Dan Tomescu trecc prin momente dramatice, executorii judecătoreşti punând în aplicare un ordin prin care să-i evacueze din locuinţă. În consecinţă, disperată de situaţie, sora actorului ameninţă că îşi dă foc, ea considerând că evacuarea se face ilegal.

Dan Tomescu a declarat pe acest subiect, la România TV: „Sora mea este la balcon şi ameninţă că îşi dă foc. Este ultima decizie pe care a luat-o, pentru că nu se mai poate face nimic în acest moment. executorii au venit să ne execute silit, chiar dacă au fost informaţi că avem trei procese pe rol cu foştii proprietari, care nici nu credem că sunt proprietari. Avem un proces penal împotriva lor, că au făcut uz de acte false.

Sora mea are în îngrijire doi copii, are o nepoţică de trei ani, iar acum este aruncată în stradă şi nicio autoritate nu se întreabă unde vor dormi aceşti oameni diseară„.

Femeia este de la ora 10 în balcon şi ameninţă că îşi dă foc, iar în momentul de faţă negociază cu ea un reprezentant al Jandarmeriei.