Anca Serea, criticată dur după ce s-a aflat că e însărcinată a cincea oară. Răspunsul vedetei te va uimi

Anca Serea a "incendiat" showbiz-ul românsc cu vestea pe care a răspândit-o recent: şi anume, că va deveni mămică pentru a cincea oară. Cu toate că această veste este un prilej bun de sărbătoare, prietenii virtuali ai vedetei s-au împărţit în două tabere şi au iscat un adevărat scandal pe reţelele de socializare.

RomaniaTV.net
05 feb. 2016, 12:33
Anca Serea, criticată dur după ce s-a aflat că e însărcinată a cincea oară. Răspunsul vedetei te va uimi

În ziua în care a implinit 35 de ani, prezentatoarea TV a mărturisit că este însărcinată în 7 luni şi urmează să nască în aprilie cel de-al 5-lea copil al său.

Vestea i-a şocat peste măsura pe prietenii virtuali ai Ancăi Serea şi ai soţului ei, Adi Sînă, care au început să o critice dur pe viitoarea mămică, acuzând-o chiar ca e pocăită şi că va face caţi copii îi va da Dumnezeu, dar şi că nu are altă ocupaţie.

 Anca Serea le-a oferit pe pagina personala un răspuns extrem de diplomat, dar dur: „Respect părerea celor care intră, citesc şi comenteză la postări, pe paginile mele de socializare sau pe site-ul meu. Legat de viaţa mea privată pot să spun că sunt un om foarte credincios, cred în Dumnezeu şi trăiesc cu gândul să-L mulţumesc. Cred în puterea Sa, pentru că El mi se arată în fiecare zi prin toate lucrurile pe care ni le trimite. Şi dacă aş face parte din alt cult, nu mi-aş permite să comentez religia altora. Fiecare este liber să aleagă cum trăieşte. Despre noi se ştie unde ne-am cununat, unde ne-am botezat copiii şi unde mergem să ne împărtăşim”.

Citeşte şi  O vedetă de la noi este însărcinată a cincea oară. Anunţ e oficial


loading...
Partenerii noștri