Fanii au luat foc după concedierea Octaviei Geamănu. Mesaje dure către şefii postului TV

Octavia Geamănu (38 ani) a anunțat că a fost concediată  de Antena 1, cu care este încă în proces și despre care spune că va continua. După ce a fost scoasă de pe post, unde prezenta Observatorul de la ora 19:00, vedeta a acţionat trsutul în inastanţă, dar a pierdut procesul în primă instanţă.

07 mart. 2023, 13:12
Fanii au luat foc după concedierea Octaviei Geamănu. Mesaje dure către şefii postului TV
Fanii au luat foc după concedierea Octaviei Geamănu. Mesaje dure către şefii postului TV

Fanii au luat foc după concedierea Octaviei Geamănu. Prezentatoarea TV s-a întors pe 3 ianuarie la muncă, chiar dacă a fost scoasă de pe post și nu mai prezenta Observatorul de la ora 19:00 din week-end încă din luna iunie 2022. Şi-a dat în judecată angajatorul, intrând într-un prelungit concediu de odihnă de câteva luni, apoi s-a întors la job în speranța că lucrurile se vor rezolva. Acum, a pierdut procesul şi a anunţat că  a luat sfârșit ce a trăit în ultimele nouă luni.

Citeşte şi: Octavia Geamănu, concediată de la Antena 1. Vedeta a pierdut procesul. Motivul invocat de conducere este uluitor: „S-a încheiat hărțuirea, sunt liberă de contract”

„Cert e că s-a încheiat hărțuirea, coșmarul ultimelor 9 luni din viața mea, timp în care am sperat că îmi pot relua activitatea mea, că oamenii vor fi mai buni. Cum s-ar zice, sunt liberă de contract. Și chiar așa mă simt, liberă”, a declarat Octavia Geamănu.

Citeşti şi: Octavia Geamănu, atac violent la adresa colegelor de breaslă. „Îţi vine să intri pe sub birou de ruşine!”

Fanii vedetei au reacţionat imediat şi au sărit în apărarea acesteia, critcând dur decizia şefilor de la Antena 1. „Succes, cu siguranță vor urma lucruri minunate pentru tine, Octavia! / Un om minunat oriunde se afla va face lucruri minunate! Ei au pierdut! Succes! O ușa inchisa, o fereastră mare deschisă! Te asteptăm pe sticlă! Poate cu o emisiune interesantă! Energia ta trece sticla! / Stai linistita! Orice șut în fund e un pas înainte. Și în ziua de azi nu se merita sa te mai dedici unor angajatori care nu pun preț pe meritele tale! D zeu iti va face dreptate la timpul potrivit …nu renunta pacat de acest trust urata imagine / Draga Octavia! Și eu am trecut și încă trec printr-un astfel de abuz! Deja se fac 5 ani de procese și merg mai departe. Gândurile mele bune sunt alături de tine! Te imbratisez cu sufletul, iar justiția îți va face dreptate alaturi de avocați tai buni! Important este ca tu sa rămâi ceea ce tu simti sa fi, așa de neclintit! Gânduri minunate om fain!”, sunt doar câteva din mesajele primite de Octavia Geamănu pe Instagram.