Octavia Geamănu, concediată de la Antena 1. Vedeta a pierdut procesul. Motivul invocat de conducere este uluitor: „S-a încheiat hărțuirea, sunt liberă de contract”

Octavia Geamănu, concediată de la Antena 1. După nouă luni în care s-a prezentat la program în redacția trustului, jurnalista și-a anunțat comunitatea că "s-a încheiat hărțuirea" și este liberă de contract.

06 mart. 2023, 21:36
Octavia Geamănu, concediată de la Antena 1. Vedeta a pierdut procesul. Motivul invocat de conducere este uluitor: „S-a încheiat hărțuirea, sunt liberă de contract”
Octavia Geamănu, concediată de la Antena 1

Octavia Geamănu, concediată de la Antena 1.  Fosta prezentatoare a știrilor Observator trece printr-o perioadă foarte grea și asta pentru că a pierdut procesul cu trustul la care lucrează de mulți ani și a fost dată  afară. Sentimentele pe care le trăiește zilele acestea nu sunt de bucurie, mai ales că motivul are „motivație disciplinară”.

Citește și: Octavia Geamănu, prima reacție după ce a fost pusă la zid, pentru că nu doarme cu soțul ei: „Am deranjat multă lume cu felul în care trăiesc”

Octavia Geamănu, concediată de la Antena 1

Pe vremuri, cand vedeam cum isi iau “La revedere” unii dintre colegi, intr-un firesc profesional devenit obisnuinta, de la pupitrul Observatorului, predand stafeta celui care urma, anuntandu-si fiecare planurile, nu ma gandeam la cum voi face eu, dar nici ca voi fi in situatia asta. Cert e ca s-a incheiat hartuirea, cosmarul ultimelor 9 luni din viata mea, timp in care am sperat ca imi pot relua activitatea mea, ca oamenii vor fi mai buni. Cum s-ar zice, sunt libera de contract. Si chiar asa ma simt, libera. Mare lucru.

Ma mai intreaba lumea : “Si ce-ai inv atat din asta?”. Raspunsul e : nimic. As face totul absolut la fel din prima pana-n ultima zi din toti acesti ani. Ar fi murit o parte din mine in fiecare zi sa accept un abuz, ulterior mai multe, fara sa lupt. Caci asa cum mi s-a spus intotdeauna, fara exceptie, am fost impecabila si nimeni nu a avut ce sa-mi reproseze.

Desi concedierea produsa azi are motivatie disciplinara in viziunea unora , momentul in care mi-a fost inmanata decizia a fost cireasa de pe tortul gretos , drept rasplata pentru fidelitate, dedicare, implicare, munca, etc. Partea buna e ca odata cu aceasta concediere am iesit din acest nod fara vreun regret, cu maxima incredere in Dumnezeu si in destin, in avocatii mei de nota zece de la Man & Paraschiv si in instanta, desigur, ca asa-i uneori in viata.

Procesele merg mai departe pentru ca eu am crezut de la inceput in dreptate si asta cred si acum. Va tin la curent, pare interesant de urmarit “subiectul”. Va multumesc din tot sufletul pentru ca mi-ati fost alaturi in acesti 18 ani minunati si mai ales in ultimile 9 luni.

Va simt aproape . Ce voi face? Imi concentrez energia exact in directia in care stiu ca vreau sa merg. Partea buna e ca mereu am stiut ce vreau, asa cum mereu am stiut ce nu vreau. Le multumesc enorm acelor colegi care mi-au fost aproape pana in ultima zi petrecuta in Antena si oamenilor care au crezut in mine in timpul acestei calatorii extraordinare. Cu dragoste va trimit ganduri bune!„, este mesajul scris de Octavia Geamănu, pe rețelele sociale.