Fata dispărută din Cluj, găsită în stare gravă pe un câmp. Tânăra a fost violată şi bătută. Agresorul e de negăsit

Încă un caz cutremurător iese la iveală! Tânăra de 16 ani din Cluj care a dispărut după ce a plecat la școală a fost găsită abandonată pe un câmp. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că fata a fost bătută și violată. Sonia a fost dusă de urgență la spital. Agresorul fetei este căutat în continuare de polițiști.

06 oct. 2019, 17:40
Fata dispărută din Cluj, găsită în stare gravă pe un câmp. Tânăra a fost violată şi bătută. Agresorul e de negăsit

Tânăra de 16 ani s-a pornit vineri la școală și nu a mai ajuns acasă. Sonia a plecat din Cojocna spre Cluj-Napoca, a ajuns la școală, iar la revenire acasă a mai apucat să discute cu părinții pentru ultima dată. Apoi, telefonul i-a fost închis și părinții nu au mai putut da de ea. Atunci a acționat monstrul care prins-o și a abuzat-o.

După numeroase cercetări și căutări, ea a fost găsită ieri, abandonată pe un câmp. Polițiștii care au făcut descoperirea au constatat că aceasta a fost bătută și violată și au dus-o imediat la spital. Ea nu a dorit să le spună oamenilor legii ce i s-a întâmplat, cel mai probabil, atacatorul sau atacatorii au amenințat-o cu moartea. Oficialii anchetează cazul și au deja un cerc de suspecți.

„Fata a fost adusă sâmbătă (n.r.: ieri) la UPU, prezenta traumatism cranio-facial sever, stabilă din punct de vedere al respirației și circulației. Era conștientă. A fost dusă la Neurochirurgie, iar, în prezent, s-a întors și este internată la Terapie Intensivă la Spitalul de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca, sub supraveghere și monitorizare, în colaborare cu neurochirurgii. Este conștientă, ușor confuză, fără probleme respiratorii sau circulatorii, nu necesită intervenții chirurgicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al UPU Cluj Daniel Dreghiciu.

Fata de 16 ani găsită cu urme de violență pe corp refuză să coopereze cu polițiștii clujeni. Organele de cercetare au deschis un dosar de urmărire penală pentru lipsire de libertate, loviri și alte violențe. Polițiștii au un cerc de suspecți, dar ancheta este îngreunată de faptul că fata nu vrea să le spună ce a pățit.