Fata lui Bill Gates se mărită cu un milionar egiptean FOTO

Jennifer Gates, 23 de ani, a acceptat cererea în căsătorie a iubitului ei şi ambii au anunţat fericitul eveniment pe Instagram.

RomaniaTV.net
30 ian. 2020, 09:41
Fata lui Bill Gates se mărită cu un milionar egiptean FOTO

Jennifer este fiica cea mare a soţilor Bill şi Melinda Gates şi are o relaţie de mai bine de patru ani cu milionarul egiptean Nayel Nassar, de 28 de ani. Acesta a surprins-o cerând-o în căsătorie într-o excursie surpriză la munte.

„Nayel Nassar, eşti unic! M-ai făcut făcut cea mai fericită, m-ai surprins în cea mai specială locaţie, împărţind una dintre multele noastre pasiuni comune. Abia aştept să ne petrecem viaţa învăţând, crescând, râzând şi iubind împreună. Da, de un milion de ori da. AHHH!”, a scris Jennifer pe Instagram. Aceasta a fost completată de Nayel, tânărul ei logodnic.

„A zis da! Mă simt cel mai norocos (şi mai fericit) bărbat din lume acum. Jen, eşti tot ce mi-aş fi putut imagina şi chiar mai mult. Abia aştept să continuăm să creştem împreună în această călătorie numită viaţă şi nu mi-o mai pot imagina pe a mea fără tine, deja. Te iubesc mai mult decât îţi poţi imagina şi îţi mulţumesc pentru că faci fiecare zi să mi se pară un vis. Pentru o viaţă împreună!”, a scris tânărul şcolit la Stanford, ca şi Jennifer Gates.