Fecioara Maria, ce zodii sunt binecuvântate în această săptămână

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, marti 17 ianuarie 2023. Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de marti 17 ianuarie 2023 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata

17 ian. 2023, 00:14
Fecioara Maria, ce zodii sunt binecuvântate în această săptămână

Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia BERBEC
Incredere

Ai incredere in puterea lui Dumnezeu de a te tine in siguranta. Pe masura ce intri intr-o noua faza a vietii tale te poti simti intimidate de schimbari. Este natural, dar nu trebuie sa iti faci din teama un mod de viata. Ai incredere ca Dumnezeu si arhanghelii lui sunt alaturi de tine si te ajuta in toate.

Horoscop 2023 bani și prosperitate. Cum stai cu banii în 2023, grijă mare la Mercur Retrograd
Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia TAUR
Generozitate

Ti se cere sa incepi sau sa continui sa daruiesti. Nu neaparat bani, ci timp, bunuri, vorbe bune. Actul de a da genereaza sentimentul de abundenta. Iar acolo unde este abundenta, va veni si mai multa prosperitate. Cu cat vei darui mai mult, cu atat vei primi mai mult. Contribuie cu bucurie si daruieste din bunastarea ta, pentru ca si altii, la randul lor sa te urmeze. Gandeste-te la fericirea pe care o resimti atunci cand cineva se bucura de ceea ce iti daruiesti tu. Aceste sentimente profunde vor face lumea mai buna si plina de iubire. Permite-i Universului sa-ti daruiasca inapoi. Accepta ce-ti ofera si fii recunoscator pentru ce primesti.

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia GEMENI
Animale

Ai o puternica legatura cu animalele. Iti simt compasiunea si vin la tine sa le ajuti. Ai abilitatea de a comunica instinctiv cu ele, de a le intelege si de a putea sa faci un bine pentru ele. Te simti foarte confortabil in preajma animalelor si poti incerca o cariera in slujba lor. Poate iei in calcul sa studiezi medicina veterinara sau sa-ti deschizi un salon pentru cosmetica animala. Cere sprijinul ingerilor si al Fecioarei Maria sa iti ghideze pasii spre acest drum, daca asta iti doresti cu adevarat.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Părintele Calistrat Chifan, despre buletinele cu cip: „Dracul nu poate fi nici cip, nici calculator, nici telefon, nici televizor” VIDEO
CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII: marti 17 ianuarie 2023. Mesajul si rugaciunea zilei!
Iata pentru marti 17 ianuarie 2023 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna „Cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

De multe ori, in functie de situatia pentru care trimite mesaje, Arhanghelul Mihail le livreaza impreuna cu alti Arhangheli precum Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii), Gabriel (arhanghelul comunicarii, artelor, creativitatii) si alti ghizi spirituali puternici. Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail si ingerilor sai pentru aceste mesaje !

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta? Prin semne , intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama!

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.
Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti. Mesajele sunt primite prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC
EXTINDE-TI ORIZONTURILE

Expandeaza-ti orizonturile vietii. Vezi lumea din jurul tau in moduri noi. Nu este timpul sa gandesti mic. Sunt vremuri pline de entuziasm pentru tine. Gandeste neconventional. Poti gasi calatorii sau noi aventuri in viitorul tau. Idei si proiecte pe care le-ai contemplat acum merg inainte spre manifestare. Relatii neobisnuite pot inflori. Fa-ti timp sa iti hranesti visele pentru ca te asteapta mari schimbari.

MESAJ SUPLIMENTAR: Atunci cand calatorul divin iese din hatisul padurilor, in fata ochilor sai se intind taramuri vaste si nemarginite. El poate vedea in toate directiile si stie ca toate drumurile ii sunt posibile. Si pentru tine sunt posibile cai noi si pline de oportunitati. Tu poti alege orice directie pentru calatoria ta viitoare. Pregateste-te pentru o etapa urmatoare plina de expansiune si bucurie. Respira profund si adanc. Fiecare respiratie afirma ca esti intr-o faza activa de expansiune a vietii tale.

Rugaciune: Arhanghele Mihail, te rog sa ma ajuti sa vad toate oportunitatile pe care le am la indemana, sa ma bucur de fiecare in parte si sa aleg noi drumuri care imi aduc bucurie si implinire. Iti multumesc!

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR
GASESTE-TI SANCTUARUL

Odihneste-te, reimproaspateaza-te, cupleaza-te la sursa ta spirituala. Doar in vremuri in care te retragi in sanctuarul tau interior poti sa iti auzi cu adevarat vocea sufletului. Mergi in tine adanc ca sa iti gasesti acest refugiu. Fii si pentru altii un mediu sigur si stabil sufletesc. Mergi inainte cu gratie si intelepciune. Ia-ti momente de reflectare. Vindecarea profunda de rani fizice si emotionale pot aparea doar in linistea totala a sanctuarului. Situatiile dificile pot fi rezolvate sau preintampinate atunci cand iti iei timp sa mergi in tine.

MESAJ SUPLIMENTAR: Uneori, calatorul divin aflat pe calea vietii devine obosit si impovarat. Bagajul devine greu iar calatoria coplesitoare. In aceste momente calatorul are nevoie sa se dea la o parte de pe drum si sa gaseasca un templu sau sanctuar in care sa se reafirme si reimprospateze …si sa isi aminteasca ce este cu adevarat important in viata. Asta da perspectiva si strategii noi de viata. Creaza un spatiu frumos in casa ta sau in natura, un loc pe care sa il consideri sacru si sfant si petrece timp aici, ascultand cu atentie vocea ta interioara. Daca te-ai fortat si efortat foarte mult sa tot mergi inainte, acum este un timp bun sa stai in liniste si sa iti vindeci ranile interioare. Spiritul iti va vorbi, asculta-l.

Rugaciune: Arhanghele Mihail, te rog sa ma sustii sa imi pot auzi vocea interioara precum si vocea si ghidarea ta. Iti multumesc!

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI
SIMPLIFICA-TI VIATA, TRAIESTE USOR

Elibereaza din viata ta ceea ce nu te sustine. O viata aglomerata si adunarea a mai mult decat ai nevoie creaza o energie statica. Curata acumularea nefolositoare din interior si din exteriorul tau. Fa ceea ce conteaza si da drumul la orice altceva ca sa gasesti pace, liniste si gratie. Simplifica-ti viata, altfel este dificil sa auzi vocea lui Dumnezeu. Creaza timp ca sa te odihnesti si improspatezi.

MESAJ SUPLIMENTAR: In calatoria vietii, deseori adunam lucruri de care nu mai avem nevoie, care nu ne sustin. Este timpul sa spui adio sau la revedere la situatii, la persoane, la obiecte care nu aduc ce e mai bun din tine la lumina. Tine in viata ta ce functioneaza si da drumul la restul. Facand ce este esential si eliberand tot restul este una din cele mai rapide moduri de a te alinia cu vibratia linistita a spiritului. Da la o parte ce nu te ajuta sa avansezi. Chiar si un gunoi aruncat creaza o mare diferenta.

Rugaciune: Arhanghele Mihail, iti multumesc pentru ca ma ajuti sa ma eliberez de tot ce e nefolositor, sa fiu usor si sa avansez cu gratie inainte.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.