Felicitări de Crăciun 2022. Cele mai frumoase mesaje de Crăciun pentru cei dragi

Felicitări de Crăciun 2022. Spiritul sărbătorilor de iarnă a intrat deja în casele şi inimile românilor, care, în fiecare an, se pregătesc cum se cuvine pentru Naşterea lui Iisus. Pe lângă mesele pline de bunătăţi şi ţinute alese, oamenii nu îi uită pe cei dragi.

24 dec. 2022, 16:10

Felicitări de Crăciun 2022. Un gând bun, o urare de bine sau un mesaj de apreciere sunt mereu binevenite, mai ales din partea apropiaţilor. Ei bine, v-am pregătit mai jos câteva felicitări cu mesaje care mai de care emoţionante.

Citeşte şi: Campania „Prietenii lui Moș Crăciun” a adus un strop de fericire în sufletele copiilor

Felicitări de Crăciun 2022

  1. Un îngeraş pe-un fulg de nea va trece azi prin casa ta, să îţo spună blând şoptit „Crăciun bun şi fericit!”.

2. În fiecare an am învăţat să zâmbim. În fiecare an am învăţat să dăruim. La vremea luminată a Naşterii Domnului nostru Iisus Hristos, la răscrucea timpurilor, vă doresc sănătate, împliniri, bucurii, viaţă lungă în pace şi înţelepciune. Crăciun fericit.

3. Fie ca aroma de brad şi portocale, mirosul de iarnă şi momentele împreună cu familia să vă umple inimile de bucurie. Crăciun fericit!

4. Spiritul sărbătorilor de Crăciun să vă umple casele de lumină, căldură şi bunătate. La mulţi ani! Crăciun fericit!

5. Credinţă, speranţă, un nou început, iubire, cadouri, prieteni adevăraţi… sunt doar câteva dintre lucrurile pe care îţi doresc să le ai de Crăciun!

6.  Lumimă în suflet şi în gând, strălucire şi magie în jurul tău!

7. Fie ca spiritul Crăciunului să îţi mângâie sufletul, să îţi aducă bucurii şi prosperitate, cadouri sub brad şi oameni dragi aproape! Crăciun fericit!

8. Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să coboare asupra voastră doar bucurie şi senin, prosperitate, veselie şi sănătate! Sărbători Fericite!