Femeia din Cernavodă acuzată că şi-a înjunghiat concubinul, arestată preventiv pentru tentativă de omor

Femeia din Cernavodă care şi-a înjunghiat concubinul la începutul acestei săptămâni, punându-i viaţa în pericol a fost arestată preventiv pentru 20 de zile, pentru tentativă de omor, de către Tribunalul Constanţa, decizia instanţei nefiind însă definitivă.

RomaniaTV.net
03 mai 2017, 17:19
Femeia din Cernavodă acuzată că şi-a înjunghiat concubinul, arestată preventiv pentru tentativă de omor

Tribunalul Constanţa a decis, miercuri, arestarea preventivă pe o durată de 20 de zile a femeii în vârstă de 41 de ani, din Cernavodă, care şi-a înjunghiat concubinul cu un cuţit.

Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.

Potrivit poliţiştilor, luni seară, între un bărbat şi concubina sa a avut loc un conflict într-o locuinţă din Cernavodă. La un moment dat, femeia a luat un cuţit cu care l-a înjunghiat pe bărbat.

Potrivit news.ro, victima a fost transportată iniţial la spitalul din Cernavodă, iar ulterior a ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Cadrele medicale au stabilit că bărbatul are nevoie de aproximativ 20 de zile de îngrijiri medicale, dar şi că rănile suferite i-au pus viaţa în pericol.

Femeia, în vârstă de 41 de ani, din Cernavodă, fusese reţinută iniţial pentru 24 de ore. Ea a fost dusă în arestul IPJ Constanţa.

Citeşte şi: Gest şocant făcut de un bărbat din Galaţi. A vrut să-şi omoare fiica, gelos pe soţie