Femeie bătută de poliţişti pentru că nu purta mască. Incident revoltător în Arad

O femeie din judeţul Arad, care nu purta mască, ar fi fost bătută de polițiști. Ea a fost lăsată inconștientă, pe șosea. Martorii au sunat la 112. Femeia a fost dusă cu ambulanța la spital, însă după ce a primit îngrijiri medicale a refuzat să fie internată. Poliția a deschis o anchetă internă.

13 mai 2021, 09:05
Femeie bătută de poliţişti pentru că nu purta mască. Incident revoltător în Arad
Femeie bătută de poliţişti pentru că nu purta mască. Incident revoltător în Arad

Femeie bătută de poliţişti pentru că nu purta mască. Incidentul s-ar fi petrecut, miercuri, în comuna Buteni din judeţul Arad.

Femeie bătută de poliţişti pentru că nu purta mască. Poliţiştii au deschis o anchetă

Citeşte şi Bătaie la Starea Civilă. Doi bărbaţi şi-au împărţit pumni şi picioare, iar femeile s-au păruit

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad face o anchetă după ce, pe reţele de socializare, au fost distribuite imagini video cu o femeie preluată de medici, iar martorii din filmare acuză că aceasta a fost bătută pe stradă de poliţişti pentru că nu ar fi purtat mască.

„Poliţiştii oraşului Sebiş au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că, pe raza localităţii Buteni, o femeie ar fi fost agresată de poliţişti. La faţa locului a fost solicitat un echipaj SMURD, care a preluat o femeie de 50 de ani, aceasta fiind transportată la spitalul orăşenesc Ineu în vederea acordării de îngrijiri medicale. În continuare se vor efectua cercetări în vederea stabilirii stării de fapt, audierii persoanelor în cauză şi luarea măsurilor legale care se impun. Până la această oră nu a fost depusă nicio plângere”, a transmis IPJ Arad.

În imaginile postate pe Facebook apare o femeie leşinată pe stradă, iar mai mulţi localnici încearcă să ajute victima. Într-un al doilea clip se vede cum femeia este preluată de un echipaj SMURD pentru a fi transportată la spital.

În ambele filmări, martorii afirmă că „Poliţia de la Sebiş a bătut-o” pentru că „a prins-o pe drum fără mască”.

Citeşte şi Bătaie cu săbii şi cuţite pe stradă în Mangalia. Cinci tineri au fost reţinuţi


loading...