Femeie din Filiaşi, decedată în timp ce se afla în izolare la domiciliu

O femeie, în vârstă de 75 de ani, din Filiaşi, a decedat în timp ce se afla în izolare la dimiciliu, astfel că poliţiştii au dispus efectuarea unei expertize medico-legate, în urma căreia se va stabili cu exactitate cauza decesului. 

RomaniaTV.net
22 mart. 2020, 17:51
Femeie din Filiaşi, decedată în timp ce se afla în izolare la domiciliu

Potrivit IPJ Dolj, în cursul acestei zile, politiștii din cadrul Poliției Orașului Filiași au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de 75 de ani, din Filiasi, a decedat.

În urma cercetărilor efectuate, politiștii au stabilit faptul că femeia se afla în izolare din data de 20 martie, de când la domiciliul ei au revenit rude din Germania.

Citeşte şi: Primul deces al unui pacient infectat cu coronavirus în România. Bărbatul din Filiaşi a pierdut lupta cu viaţa

România a înregistrat duminică primul deces al unui pacient infectat cu coronavirus. Este vorba despre bărbatul din Filiaşi, judeţul Dolj, întors recent din Franţa. De altfel, bărbatul din Filiaşi unul dintre pacienţii internaţi în stare gravă, după cum anunţau autorităţile sâmbătă. 

„A fost înregistrat primul deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus pe teritoriul României. Este vorba de pacientul în vârstă de 67 de ani confirmat cu COVID-19 pe 18.03.2020 la UPU din cadrul Spitalului Filiași și transferat în aceeași dată la SCBI Craiova. Pacientul avea afecțiuni preexistente foarte grave, patologie neoplazică în stadiu terminal (cancer)”, a anunţat Grupul de Comunicare Strategică.

Citeşte şi: Aproape 100 de DOSARE PENALE pentru zădărnicirea combaterii bolilor în România. Zeci de persoane nu au stat în izolare la domiciliu

Bărbatul din Filiaşi, judeţul Dolj, avea 67 de ani şi a fost diagnosticat în Franţa cu o boală gravă. Locuia în Franţa de aproape 10 ani. Acolo a şi primit vestea că suferă de cancer pulmonar şi că este în fază terminală. A cerut să fie adus în România şi a ajuns în 6 martie pe Aeroportul din Craiova, însoţit de un asistent social francez.