Fenomen astrologic extrem de rar, abia în 2107 va mai fi alta la fel. Multe zodii fac salturi financiare spectaculoase

În aprilie am avut de toate. Am început cu Mercur retrograd la 1 aprilie, am continuat cu eclipsă de Soare, 8 aprilie. Apoi cu o nuntă cosmică, între 9 și 11 aprilie. Iată că șirul evenimentelor astrologice spectaculoase continuă!

15 apr. 2024, 23:34
Fenomen astrologic extrem de rar, abia în 2107 va mai fi alta la fel. Multe zodii fac salturi financiare spectaculoase

Fenomen astrologic rar! Pe 21 aprilie, Jupiter și Uranus se aliniază în ceruri – asta doar aproximativ o dată la 14 ani. Acest eveniment nu a mai avut loc în zodia Taurului din 1941. Și există puține motive pentru care acest tranzit rar va fi unul dintre cele mai importante momente astrologice din calendarul 2024.

Să ne aprofundăm mai întâi în natura zodiei Taur.
Taurul, fiind un semn de Pământ, stăpânește în mod natural asupra resurselor noastre și chiar asupra abundenței. Deci, când Jupiter, planeta expansiunii și a norocului, și Uranus, cea mai rebelă și inovatoare planetă din familia cosmică, își unesc forțele, există o mare posibilitate de a lovi norocul în cele mai sălbatice și aleatorii moduri. Cum poți valorifica acest tranzit de o dată pe lună albastră? Spune-ți mantrele de manifestare în oglindă, meditează cu panoul de viziune și crede în imposibil.

Horoscop Cristina Demetrescu. Zodiile cu triplu noroc până la Paşte 2024, a venit momentul pentru marile câştiguri
Fenomen astrologic rar: Faci loc pentru ca norocul să vină la tine

Prin definiție, norocul este adesea perceput ca ceva divin care este dincolo de controlul nostru, dar cred cu tărie că putem crea condițiile pentru ca norocul să ne atingă viața. Când îndrăznim să ne asumăm riscuri și să ieșim din zonele noastre de confort, ne poziționăm pentru a atrage „norocul”. O văd ca pe o recompensă pentru curajul curajul nostru. Deci, acea idee de afaceri pe care ai amânat-o de ani de zile? Este timpul să faci saltul și să-l urmăresti. Nu petrece ore nesfârșite încercând să-ți perfecționezi planul de afaceri. Practica este cel mai bun profesor.

Horoscop Mariana Cojocaru: Zodia Steliumul din Berbec, chiar acum la spartul târgului, cu Venus radical face ca dragostea să fie rece, în cădere.

Inițierea unor schimbări radicale de viață

Tranzitele astrologice masive sunt ca niște ferestre de oportunitate, ca și cum geniul ar fi scos din sticlă. Oricât de mult ne pot influența forțele cosmice viețile, ne putem direcționa și acolo unde își canalizăm puterea în viața noastră; nu suntem victime ale ceasului cosmic. Deci, cu acest tranzit, există o energie de bun augur pentru a strânge încrederea pentru a face schimbări radicale în viețile noastre, care ne pot face un salt cuantic absolut existența în moduri mintea noastră nici măcar nu le poate calcula. Nu știi niciodată când poți prinde o pauză mare.

Mai multe pe sfatulparintilor.ro