Ferma Vedetelor 2016: Octavian Strunilă, scandal de zile mari după eliminarea din emisiune

Ferma Vedetelor 2016: Octavian Strunilă a fost eliminat din show-ul "Ferma Vedetelor", după doar trei săptămâni petrecute în Cipru.

RomaniaTV.net
08 mart. 2016, 12:50
Ferma Vedetelor 2016: Octavian Strunilă, scandal de zile mari după eliminarea din emisiune

Ferma Vedetelor 2016: Conform informaţiilor oferite de către cei de la CanCan.ro, Octavian Strunilă a fost eliminat din competiţia „Ferma Vedetelor”. Plecarea sa din competiţie i-a adus un venit de doar 4.500 de euro, situaţie extrem de dezamăgitoare pentru actor, care în urmă cu câteva luni a fost executat de bancă şi lăsat fără un acoperiş.

Octavian Strunilă spera că va rămâne în competiţia „Ferma Vedetelor” cât mai mult timp, ba chiar se vedea deja câştigător al marelui premiu de 50.000 de euro.

Pentru fiecare săptămâna petrecută în fermă, concurenţii încasează, fiecare, câte 1.500 de euro. Din păcate, actorul se numără printre cei eliminaţi, iar, astfel, pentru trei săptămâni petrecute în Cipru, el a încasat doar 4.500 de euro, bani care nu-l vor ajuta nici să-şi recupereze locuinţa pierdută şi nici să-şi cumpere alta nouă. În momentul de faţă Octavian Strunilă locuiește cu chirie împreună cu soţia şi cei doi copii ai lor.

Tot sursa citată, dezvăluie că vedeta, deşi s-a întors în ţară va mai apărea la TV, căci din show-ul difuzat va fi scos abia peste o lună.

Citeşte şi  FERMA VEDETELOR 2016: Mircea N. Stoian a reuşit să îşi elimine adversarul. Ceilalţi concurenţi, dezamăgiţi