Fetele omorâte în accidentul din cartierul Andronache, conduse pe ultimul drum: „Nu mai avem putere”

Momente cutremurătoare pentru familiile fetelor omorâte de șoferița beată. Joi este ziua dureroasă a despărțirii, ziua în care acestea vor fi conduse pe ultimul drum. Eliberarea șoferiței criminale a revoltat rudele și vecinii, care își cer dreptatea în stradă.

04 mart. 2021, 09:58
Fetele omorâte în accidentul din cartierul Andronache, conduse pe ultimul drum: „Nu mai avem putere”
Fetele omorâte în accidentul din cartierul Andronache, conduse pe ultimul drum: "Nu mai avem putere"

Fetele omorâte în accidentul din cartierul Andronache, conduse pe ultimul drum. Joi, copila în vârstă de şase ani şi tânăra de 21 de ani vor fi conduse pe ultimul drum de rude şi prieteni.

Fetele omorâte în accidentul din cartierul Andronache, conduse pe ultimul drum

Citeşte şi Femeia care a ucis cele două fete din cartierul Andronache avea o alcoolemie de peste 0,80 g/l. Parchetul contestă decizia instanței

Cele două fete care au murit în urma accidentului cumplit provocat de o şoferiţă beată vor fi conduse pe ultimul drum. Toţi cei care le-au cunoscut pe cele două fete s-au adunat, miercuri seară, şi au cerut să se facă dreptate. Reamintim că femeia care le-a lovit pe victime este cercetată în libertate, sub control judiciar.

„Este ultima seară în care Raisa și Mihaela sunt în casele lor. O să le ducem pe ultimul drum și o să fie foarte dureros pentru noi. Nu mai avem putere. Vrem să se facă dreptate. Vrem ca legile să se aplice pentru toată lumea”, a spus cumnata copilei de şase ani, potrivit ştirileprotv.

„Vrem sa intrebam si noi pe domnul procuror, daca avea necazul asta cum prceda? Tot in libertate? „, „Cum adica in libertate daca ma duc acum sa fac o crima raman in libertate? cine raspunde de mine? cine imi creste copii?”, „Vrem drepate, vrem adevarul, la puscarie, la puscarie, la puscarie”, au strigat rudele celor două fete.

Citeşte şi Maşina care a provocat accidentul mortal din Andronache nu avea poliţă RCA

Șoferița în vârstă de 56 de ani care a provocat accidentul din cartierul Andronache, în urma căruia şi-au pierdut viaţa două fete de 6 ani, respectiv 21 ani, va fi eliberată după 24 de ore de arest. Judecătorul a decis plasarea ei sub control judiciar pentru 60 de zile. Cercetările vor continua sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducere sub influența alcoolului.

La audierile de sâmbătă, şoferiţa le-a spus procurorilor că nu a avut intenţia de a se urca la volan, dar a făcut-o la insistenţa soţului care era băut. A mai spus că nu a consumat alcool înainte de accident, că a avut o criză de strănut şi că tocmai de aceea a încurcat pedalele frână şi acceleraţie.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 au reaudiat-o luni pe femeie, după ce analizele medicale au indicat că se urcase la volan deşi consumase alcool anterior. Şoferiţa este acuzată pentru ucidere din culpă și conducere sub influenta bauturilor alcoolice.

După ce analizele de sânge au indicat o alcoolemie de 0.67 grame de alcool per litru de sânge, şoferiţa a recunoscut că a consumat rom. De asemenea, a spus că regretă fapta şi că nu va depune plângere împotriva celor care au agresat-o fizic după accident, că vrea să ajute familiile celor două fete pe care le-a ucis.