Fetița care vorbește cu mama sa moartă a înduioșat România. Ce îi spune cea mică la mormânt părintelui său: „Câtă durere!”

Copila unei tinere mame nu îi mai poate auzi acesteia vocea și nici simți îmbrățișarea, însă totuși o vizitează la mormânt și îi spune ce face în fiecare zi, îi arată jucăriile și îi spune cât de mult o iubește, deși nu a cunoscut-o aproape deloc. Imaginile au înduioșat ă țară întreagă.

30 oct. 2023, 12:43
Fetița care vorbește cu mama sa moartă a înduioșat România. Ce îi spune cea mică la mormânt părintelui său: „Câtă durere!”
Fetița care vorbește cu mama sa moartă a înduioșat România. Ce îi spune cea mică la mormânt părintelui său: „Câtă durere!”

Fetița Anei Maria Păduraru, mămica din Brăila care a murit la scurt timp după naștere, s-a făcut mare și merge la mormântul mamei sale. Copila care avea doar o lună când mama ei s-a stins vorbește cu ea, îi arată jucăriile sale și se poartă de parcă ea ar fi acolo. Imaginile sunt greu de privit și i-au făcut pe mulți să izbucnească în lacrimi.

Citește și: Un milionar cunoscut și-a făcut mormânt de lux, cu lift în cavou, în cimitirul Bellu. Despre cine este vorba

Fetița vorbește cu mama sa la mormând, deși ea nu o poate auzi

Micuța care are doar 4 ani și-a luat păpușa și s-a dus la cimitir să i-o arate și mamei sale. Ca orice copil care își dorește să îi vorbească părintelui său, a început „discuția” în fața crucii. A încercat să obțină un răspuns, însă finalul se termina doar într-un „da?” la care Ana Maria nu mai poate spune nimic.

„Doamne, îți rupe sufletul”, „Sărmana femeie, așa tânără s-a stins… odihnă veșnică sufletului ei”, „Câtă durere…”, sunt doar câteva reacții după ce imaginile au devenit virale.

În urmă cu patru ani, întreaga țară știa de cazul cutremurător al Anei Maria Păduraru. Tânăra de 19 ani a născut o fetiță perfect sănătoasă, dar la o lună după aceea a început să se simtă extrem de rău. Medicii nu au dat importanță stării sale, și au aflat, destul de târziu, că avea un fragment de placentă în corp uitat în timpul nașterii. S-a îmbolnăvit de septicemie și a pierit în brațele părinților ei.

Fetița sa nici nu a apucat să înțeleagă cine era și a rămas în grija tatălui și a bunicilor. Pe data de 3 noiembrie se împlinesc 4 ani de când a avut loc tragedia.

„De vineri i s-a făcut rău, a zis că o doare un picior foarte tare, până când n-a mai putut să meargă. Am chemat ambulanța, a zis să meargă la spital. Știau că este lăuză și n-au dus-o la maternitate, cum e regulă. Au dus-o la Spitalul 3, acolo i s-au făcut raze și i-au zis că are discopatie lombară. I-au dat antiinflamatoare și au trimis-o acasă Mi-a zis că e suspectă de bacteria meningococ. Meningită. Așa și că ar fi bine să luăm preventiv toți și să îi facem și copilului tratament de profilaxie. Apoi au transferat-o la Terapie Intensivă, unde deja ea nu mai era conștientă, când au transferat-o”, spunea mama ei îndurerată.

„Am zis: domnule, plătim noi elicopter, tot pe banii noştri, numai să-mi salvez copilul. Dacă dumneavoastră nu mai puteţi, nu mai sunteţi în stare, v-aţi pierdut aicea. A zis doamna doctor: Că ştiţi că am intubat-o, ca starea ei s-a agravat”, a spus și tatăl tinerei mame.

Citește și: Preot căzut în păcatul lăcomiei, arestat pentru că a cerut 100 de euro pentru o înmormântare. Cazul este anchetat şi de Biserică