Fetiţă de 10 ani, fiica unei prostituate, agresată de un client al femeii. Cum a aflat tatăl micuţei

Polițiștii din Turda au fost sesizați de faptul că o fetiță de 10 ani, a cărei mamă se prostituează, a fost abuzată sexual de un client, în urmă cu două luni. Tatăl acesteia, plecat la muncă în Franța, a aflat despre incident și a venit în țară, pentru a face plângere la Poliție.

RomaniaTV.net
13 mai 2015, 06:48
Fetiţă de 10 ani, fiica unei prostituate, agresată de un client al femeii. Cum a aflat tatăl micuţei

Minora a mărturisit că un client al mamei sale a pus-o să îi facă sex oral. În cursul zilei de marţi, fetița a fost dusă la IML Cluj, pentru a se constata dacă a fost abuzată sexual, potrivit Turda News.

Citeşte şi Două fetiţe, răpite de propria mamă şi duse în Germania. Bunicii cred că au fost luate pentru prostituţie

Incidentul şocant a fost descoperit după ce autorul agresiunii sexuale a povestit ceea ce a făcut unui prieten de-al tatălui fetiței. Mai mult, tatăl copilei a primit o înregistrare audio cu „faptele” povestite de agresor, clientul mamei fetiței.

Am venit într-un suflet în ţară, am condus neîntrerupt din Franţa până aici şi mi-am lăsat baltă serviciul numai ca să văd ce se întâmplă cu fetiţa mea. Problema e că eu mai am o fată cu această femeie, care locuieşte tot în casă cu ei, în vârstă de şapte ani. Nu mai trăiesc cu mama copiilor de când am aflat că se prostituează în zona Turzii, cu „peşte” şi tot tacâmul şi, de când am aflat întâmplarea, sunt îngrijorat de soarta celeilalte. Le-am tot trimis bani, dar am aflat că fetele sunt ţinute doar cu pâine şi margarină, iar ea, împreună cu maică-sa şi taică-său, beau toţi banii pe care îi trimit. Până şi porcul pe care l-am cumpărat astă iarnă ca să aibă ce mânca l-au schimbat pe băutură„, a povestit bărbatul.

Citeşte şi VIAŢĂ de COŞMAR. O fetiţă de 12 ani, ABUZATĂ SEXUAL de propriul unchi

În urma controlului de la IML, s-a concluzionat că fetița nu a avut și contact vaginal, abominabilul agresor mulțumindu-se să-i facă doar sex oral. Din spusele fetiței, este vorba de „nenea Titi”, un client al mamei sale. Din informațiile publicației clujene, acesta a fost dus la audieri la Poliția Turda, în cursul zilei de azi.