Fetiţă de cinci ani, bătută şi maltratată de mamă. Femeia a fost reţinută

Caz şocant în Bucureşti. O fetita de 5 ani a fost bătută crunt şi maltratată de mama sa. Poliţiştii s-au autosesizat, în urma unor imagini apărute pe reţelele sociale. Femeia a fost reţinută şi audiată de oamenii legii. 

RomaniaTV.net
14 sept. 2020, 07:52
Fetiţă de cinci ani, bătută şi maltratată de mamă. Femeia a fost reţinută

Imaginile în care o mamă își bate și torturează copila de 5 ani au devenit virale pe rețelele de socializare. În videoclip se poate observa cum femeia o lovește pe fetiță și o trage de păr în timp ce aceasta plânge și încearcă din toate puterile să scape. 

Poliţiştii s-au autosesizat şi au găsit-o pe femeie la Tulcea.

„În urma apariției în spațiul public a unor imagini, în care apare o minoră, agresată fizic și psihic de mama ei, facem precizarea că la data de 13 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 4 Poliție s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului.

Persoanele implicate au fost identificate de către polițiști, iar cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Totodată, în cauza a fost sesizata DGASPC”, se arată în comunicatul Poliției.

În prezent, fetița se află în custodia Direcției Generale pentru Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Tulcea. Mama acesteia a fost reţinută şi audiată. 

Citeşte şi Fata de 13 ani din Târgu Jiu, bătută şi umilită de patru adolescente, nu îşi poate reveni din şoc: Îmi vine să mă omor