O pisică traficantă de droguri a evadat dintr-o închisoare de maximă securitate din Sri Lanka

O pisică a fost reţinută sâmbătă de autorităţile din Sri Lanka, după ce a fost prinsă că facea contrabandă cu droguri şi cartele SIM. Felina le transporta într-o pungă de plastic legată de gât. 

RomaniaTV.net
03 aug. 2020, 13:41
O pisică traficantă de droguri a evadat dintr-o închisoare de maximă securitate din Sri Lanka

Din primele informaţii, pisica a fost prinsă de serviciile de informaţii şi închisă într-un penitenciar de maximă securitate din Colombo, capitala ţării. 

Poliţiştii au confiscat de la felină două grame de heroină, două cartele SIM şi un card de memorie, însă nu au putut să o ţină prea mult închisă, aceasta fugind din închisoare duminică, potrivit presei locale Aruna. 

Citeşte şi: Veste tragică pentru internauţi! A murit Bob, celebra pisică de pe străzile Londrei

Penitenciarul de maximă securitate din Colombo a raportat în ultimele săptămâni o creștere a numărului de persoane care aruncă peste zid, în interiorul închisorii, pachete cu droguri, telefoane mobile și încărcătoare de telefon. 

Citeşte şi: Mâncarea animalelor sălbatice a fost interzisă la Wuhan. Crescătorii de şobolani sau cobre vor fi despăgubiţi

Sătămâna trecută, poliția din Sri Lanka a prins și un vultur folosit de traficanți pentru a transporta droguri în suburbiile capitalei Colombo.

Sri Lanka se luptă cu o uriașă problemă a drogurilor, fiind implicați în trafic chiar și ofițeri de la serviciul de combatere a narcoticelor.