Fey Papalitsas, singura eleva din Craiova care a obţinut media 10 la Evaluarea Naţională VIDEO

Fey Elena Papalitsas este singura elevă a Colegiului Național "Frații Buzești" care a reușit să obțină media 10 la Evaluarea Națională. Este elevă a colegiului din clasa pregătitoare și a avut media 10 de când a început școala și până în prezent. 

RomaniaTV.net
24 iun. 2020, 14:24
Fey Papalitsas, singura eleva din Craiova care a obţinut media 10 la Evaluarea Naţională VIDEO

Fey Elena Papalitsas a fost la multe olimpiade, inclusiv la olimpiade internaționale. A participat la olimpiade de neogreacă, unde a câștigat două premii la faza internațională. Prin performanța obținută, Fey a reușit să-și facă mândri atât părinții, cât și profesorii care i-au oferit tot sprijinul de care a avut nevoie în această perioadă. Tatăl elevei este de origine greacă și a venit în Craiova să studieze medicina.

Eleva este foarte modestă, chiar dacă merită toate laudele, astfel că a fost plăcut surprinsă să vadă rezultatele la Evaluarea Naţională. 

Citeşte şi: A reuşit să-şi ducă şcoala în top după ce a obţinut media 10 la Evaluarea Naţională! Care este secretul Mariei

„Am simțit că tot efortul și munca mea de pe parcursul celor opt ani de școală au fost răsplătite. Cred că este cel mai frumos mod de a le mulțumi părinților mei care au fost mereu lângă mine, chiar și școlii, profesorilor care m-au îndrumat pe acest drum al cunoașterii”, a spus Fey. 

Fey Elena Papalitsas îţi doreşte să rămână la liceu mai departe la Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti”.

Citeşte şi: EVALUARE NAŢIONALĂ 2020 Elevă din Hunedoara luată cu Ambulanţa din examen. Ce simptome a acuzat fata

„Din moment ce am fost la Colegiul Național „Frații Buzești” încă din clasa întâi, iubesc această școală și vreau să rămân la liceu tot aici, la clasa de filologie bilingv engleză, pentru că vreau să urmez o facultate în limba engleză”, a declarat aceasta. 

De asemenea, sfatul ei pentru ceilalţi elevi este să facă mereu ceea ce le place, doar aşa vor vedea un progres: „Sfatul meu este să aibă încredere în ei și să fie foarte atenți pentru că subiectele la acest examen, în esența lor, nu pun mari probleme. Depinde numai de cât de mult pot să-și stăpânească emoțiile și să se concentreze”.