Fiica Biancăi Drăgușanu îi calcă pe urme mamei sale. Ce a putut spune Sofia: „E ceva rău!”

Micuța Sofia începe să-i semene din ce în ce mai mult mamei sale în ceea ce privește stilul de viață. Aceasta nu a avut nicio problemă să îi dea vedetei o mică lecție în public.

13 nov. 2023, 10:19
Fiica Biancăi Drăgușanu îi calcă pe urme mamei sale. Ce a putut spune Sofia: „E ceva rău!”
Fiica Biancăi Drăgușanu îi calcă pe urme mamei sale. Ce a putut spune Sofia: „E ceva rău!”

Fiica Biancăi Drăgușanu are 7 ani și deja începe să îi semene mamei sale la stilul de viață și obiceiurile alimentare. De curând, cele două au fost surprinse în public, în timp ce erau la o terasă.

Citește și: Bianca Drăguşanu, oprită de poliţie în trafic. Cum arată testul anti-drog. Mesaj pentru Dorian Popa

Sofia este deja leită Biancăi Drăgușanu

Este bine cunoscut că Bianca Drăgușanu ține foarte mult la aspectul ei fizic și depune eforturi pentru a-și menține silueta mereu suplă. De aceea, şi fiica ei a preluat anumite alegeri în ceea ce privește o dietă și alimentație sănătoasă. Vedeta a postat în urmă cu câteva ore un filmuleț cu fiica sa pe rețelele de socializare. Fetița le-a dat o lecție importantă tuturor admiratorilor mamei sale. Modelul a ieșit cu fiica sa în oraș și a venit momentul mult așteptat de copii, și anume, desertul. Alții ar fi fost bucuroși până peste cap, în schimb, reacția fetei a fost cu totul și cu totul neașteptată. În momentul sosirii desertului, copila a precizat faptul că zahărul nu este sănătos, semn că mama ei este foarte atentă la alimentația fetei. Bianca Drăguşanu este foarte mândră de educația pe care i-a oferit-o fetiței deoarece arată rezultate pozitive pe zi ce trece.

Sofia este deja plină de stil

În urmă cu ceva timp, Sofia a fost surprinsă de mână cu mama ei purtând o rochie de la Dolce&Gabbana. Micuța are deja o garderobă plină de haine de la branduri de lux, mama ei oferindu-i tot ceea ce i-a lipsit ei. Rochița era asortată cu o gentuță neagră și sandale de la același brand. Rochia fetei costă în jur de 500 de euro, iar sandalele undeva la 415 euro. Sofia este un copil care deja are foarte mult stil și știe ce vrea de la viitor. Ea studiază într-o școală de stat și a dezvăluit că vrea să devină medic veterinar.

Citește și: Bianca Drăgușanu a luat foc după ce și-a serbat fiica. Blondina nu a mai suportat criticile: „Sunteți niște imbecile retardate. Copilul meu a fost fericit pentru că n-am obligat-o să stea cu fundiță în păr”