Fiica cea mare a Andreei Bălan îi calcă pe urme mamei sale: „Ella vrea să fie solist vocal”

Fiica cea mare a Andreei Bălan îi calcă pe urme mamei sale. Jumătatea blondă a trupei Andre radiază de fericire după ce a remarcat că micuța Ella vrea să devină cântăreaţă. Artista a urcat prima oară pe scenă alături de micuțele ei și a fost impresionată de talentul fetițelor ei.

10 dec. 2022, 18:29
Fiica cea mare a Andreei Bălan îi calcă pe urme mamei sale: „Ella vrea să fie solist vocal”
Artista a urcat prima oară pe scenă alături de micuțele ei

Fiica cea mare a Andreei Bălan îi calcă pe urme mamei sale. Chiar dacă are doar şase anișori, Ella știe deja pe dinafară toate melodiile mamei sale. Artista, vizibil emoționată că a urcat pe scenă alături de copilele ei, a spus ce își doresc cele mici să ajungă atunci când vor crește.

Citeşte şi: Andreea Bălan se mărită din nou? Ce declarații a făcut artista: „Orice femeie își dorește să îmbrace rochia de mireasă”

Fiica cea mare a Andreei Bălan îi calcă pe urme mamei sale

Ella visează să urmeze cariera mamei sale, în vreme ce fetița cea mică, Clara, care are abia trei ani, visează să devină sirenă.

Îmi doresc foarte mult ca ele să își urmeze visul, indiferent că este muzica sau altceva. Ella a spus la serbarea din primăvară că vrea să fie solist vocal și că vrea să fie cântăreață ca mami, iar Clara vrea să fie sirenă.

Vom vedea. Ella, pentru că e mai mare, cântă mai bine. Clara e prea mică la 3 ani, deocamdată nu-mi dau seama. Ella știe toate melodiile mele și îmi cere în mașină să-i pun toate melodiile mele.”, a declarat Andreea Bălan, pentru Antena Stars.

Dana Budeanu o desființează pe Andreea Bălan

Ambele sunt mame de fete, însă, vizavi de expunerea lor, cele două au păreri total diferite. Dacă designerul își postează foarte rar gemenele pe Internet, cântăreața face fix invers.

Creatoarea de modă a fost vizibil deranjată după ce a văzut un filmuleț cu artista, în timp ce dansa cu una dintre fetițele ei, făcând mișcări destul de alerte și rapide. Vedeta nu a privit cu ochi prea buni acest lucru, considerând întreaga situație drept o „mascaradă”.

Dansul miresei sau nu știu ce a făcut Andreea Bălan. Ce să zic… copiii poate la 18 ani vor cere și despăgubiri. Ce să mai zic.. ei nu-și dau acordul să fie măscăriți în felul acesta.”, a fost declarația făcută de Dana Budeanu.