Fiica lui Gheorghe Moroşan, criminalul de la Oneşti: Am sunat la Poliţie să aplanez situaţia, mi-au închis telefonul

Fiica lui Gheorghe Moroşan, bărbatul care a sechestrat şi ucis doi muncitori la Oneşti, spune că a încercat să sune la Poliţie pentru a aplana situaţia, însă i s-ar fi închis telefonul în nas.

06 mart. 2021, 10:42
Fiica lui Gheorghe Moroşan, criminalul de la Oneşti: Am sunat la Poliţie să aplanez situaţia, mi-au închis telefonul
Fiica lui Gheorghe Moroşan, criminalul de la Oneşti: Am sunat la Poliţie să aplanez situaţia, mi-au închis telefonul

Fiica lui Gheorghe Moroşan, criminalul de la Oneşti, îi acuză pe poliţiştii de la Bacău şi Bucureşti că i-au închis telefonul în nas atunci când a sunat pentru a aplana situaţia.

Fiica lui Gheorghe Moroşan, criminalul de la Oneşti: Am sunat la Poliţie, mi-au închis telefonul

Citeşte şi Martorul cheie care i-a găzduit pe şefii operaţiunii rupe tăcerea despre dubla crimă din Oneşti. „Au aşteptat un ordin undeva de sus. Domnule chestor-şef, cu tot respectul, cine îşi asumă?”

„Situaţia este foarte grea. Nu pot decât să las capul plecat, cuvintele sunt de prisos, oricât am încercat să aplanez această situaţie. Am sunat la Bacău, am sunat la Bucureşti. Am spus despre ce e vorba, am spus cine sunt şi mi s-a închis telefonul. Am sunat la sediile de poliţie. Aşa am avut în cap. Am sunat chiar şi la presă. ‘Nu avem maşină să ne deplasam în teren’ mi-au spus de la Bacău.

Ce putere aveam eu, ca lumea să înţeleagă situaţia, să aducă acea hârtie, să salvăm acele vieţi? Dom’le aduc un avocat, un notar. Arătăm hârtia. Dacă nu există, se putea inventa. Dom’le, vă aducem nişte bani. Bani falşi! Chiar nu există în Poliţia Română?”, a declarat fiica bărbatului care i-a ucis pe cei doi muncitori, potrivit Antena 3.

Reamintim că doi bărbaţi, care lucrau într-un apartament din Oneşti, au fost luaţi ostatici şi apoi ucişi de un bărbat de 68 ani, fost proprietar al apartamentului în care aceştia făceau reparaţii. La faţa locului au venit forţele de ordine, dar şi un negociator, care a încercat, mai multe ore, să îl determine pe bărbat să renunţe la intenţiile sale.

După mai multe ore de sechestru, una dintre victime a încercat să îl atace pe cel care i-a sechestrat, moment în care a fost înjunghiată. Ulterior, a fost atacat cu cuţitul şi înjunghiat şi al doilea bărbat sechestrat. Atunci, forţele de ordine au intrat în apartament şi l-au împuşcat pe agresor. Una dintre victime a fost declarată decedată la faţa locului, iar a doua a murit la spital. Agresorul a fost internat în spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Citeşte şi Adjunctul de la IPJ Bacău, înlocuit din fucţie după crima de la Oneşti, de urgenţă la spital după ce s-a simțit rău