Fiica lui Ion Dichiseanu, AGRESATĂ de fostul soţ. A cerut ORDIN DE PROTECŢIE

Fiica actorului Ion Dichiseanu nu are viaţă uşoară după despărţirea de soţ. Grecul a venit la ea acasă să discute cu Ioana, dar aceasta a refuzat, iar bărbtul a devenit violent şi a fost nevoie de intervenţia poliţiei.

RomaniaTV.net
18 nov. 2014, 07:00
Fiica lui Ion Dichiseanu, AGRESATĂ de fostul soţ. A cerut ORDIN DE PROTECŢIE

Ioana Dichiseanu a cerut un ordin de restricţie împotriva fostului soţ, scrie Click.

Iar asta după ce ultima întâlnire dintre ea şi grecul Ilias Makou s-a lăsat cu scandal. Bărbatul a vrut să discute cu fosta soţie, ea l-a refuzat, iar grecul a început să dea cu pumnii şi picoarele în uşă în speranţa că tânăra se va răzgândi şi-l va asculta. Dar nici vorbă de aşa ceva: Ioana Dichiseanu a chemat poliţia.

„Ilias mă urmăreşte, mă hărţuieşte, e violent verbal. Nu ştiu ce mai are de împărţit cu mine. I-am spus să mă lase în pace, că altfel chem Poliţia. Nu i-am drumul în casă şi a început să lovească în uşă. Ce a făcut el nu se încadrează în nici o faptă penală”, a povestit tânăra.

Intervenţia poliţiştilor l-a calmat pe Ilias Makou, dar Ioana Dichineanu a mers mai departe. Speriată de reacţia extrem de violentă a fostului soţ s-a dus împreună cu mama ei la secţie, să depună plângere. Vrea să obţină un ordin de protecţie împotriva grecului temperamental.

Ioana Dichiseanu şi Ilias Makou au divorţat pe 3 noiembrie, la notar.