Zodiac CHINEZESC 25-31 octombrie 2021. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Anul Sobolanului a fost inlocuit cu Anul Bivolului de Metal. Ce aduce Anul Bivolului de Metal pentru toate zodiile?

23 oct. 2021, 12:24
Zodiac CHINEZESC 25-31 octombrie 2021. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Zodiac CHINEZESC 25-31 octombrie 2021 Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana viitoare. Din 12 februarie 2021, Anul Sobolanului a fost inlocuit cu Anul Bivolului de Metal.

Ce aduce Anul Bivolului de Metal pentru toate zodiile? Afla aici!

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Iti lipseste putin increderea de sine. Nu ca ar observa cineva, insa nu iti face bine tie. Programeaza-ti intalnirile de afaceri pentru prima parte a saptamanii, iar ultima parte celor amoroase.  Nivelul de energie pare sa scada la mijlocul saptamanii, de aceea este indicat sa iti gestionezi foarte bine sarcinile, astfel incat sa faci fata tuturor. Weekend-ul odihneste-te cat de mult poti. Corpul tau are nevoie de relaxare.

Horoscop Sărbători 2021, cu Pavel Globa: Cine zodii care vor avea necazuri mari de Crăciun şi Anul NouZodiac chinezesc saptamanal Bivol

Prima parte a sapamanii este extrem de propice pentru a-i convinge pe ceilalti sa vada abordarea ta realista. Vor veni si rezultatele cat de curand. Cineva te cauta ca sa-i dai sfaturi. Nu il lasa balta. Ziua de joi pare propice intalnirilor de orice fel, de dragoste sau de afaceri. Ai noroc in tot ce faci. Este recomandat ca in weekend sa te relaxezi mai mult decat o faci de obicei.

Horoscop Mariana Sârbu. Trei zodii care vor trece prin mari cumpene până la sfârşitul luniiZodiac chinezesc saptamanal Tigru

In aceasta saptamana, concentrarea si disciplina sunt evazive. Nu lasa mintea sa o ia hai-hui spre alte zari. Fii ancorat in ceea ce faci. Evita sa iei decizii bazate pe impuls, mai ales spre sfarsitul saptamanii. Weekend-ul se anunta romantic. Daca esti singur, o intalnire cu cineva special ar putea sa te vrajeasca pentru multa vreme.

Zodiac CHINEZESC 25-31 octombrie 2021 Iepure

Pare ca nimeni nu este de acord cu tine. Si nu este vorba de tine sau de ideile tale, ci despre faptul ca unii vor pur si simplu sa iti testeze limitele. Incearca sa nu te impotrivesti sa sa mergi cu valul. Vei vedea ce transformare. In amor, lucrurile incep sa se limpezeasca spre finalul saptamanii. Daca esti singur, se poate naste o idila. Weekend-ul pare dedicat iubirii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.


loading...