Filmul crimei din Craiova. O cameră de supraveghere a surprins momentul când un tânăr a fost ucis în plină stradă

Au apărut imagini de pe camerele de supraveghere în cazul crimei cumplite din Craiova, unde un tânăr a fost ucis în plină stradă, într-o altercaţie. Un martor susţine că băiatul putea fi salvat, dar poliţiştii, aflaţi la un kilometru depărtare, au venit la aproape 30 de minute după ce a sunat la 112.

RomaniaTV.net
18 ian. 2017, 07:23
Filmul crimei din Craiova. O cameră de supraveghere a surprins momentul când un tânăr a fost ucis în plină stradă

Un tânăr de 19 ani şi-a pierdut viaţa, duminică noaptea, în jurul orei 02.00, în urma unei altercaţii izbucnite pe strada Maramureş, în spatale blocului C31, din Craiova. Potrivit unui locatar al imobilului, în scandal au fost implicaţi mai mulţi tineri care locuiesc cu chirie la etajul 4, unul dintre ei fiind înjughiat mortal. Potrivit unor surse judiciare, autorul omorului este un tânăr de 21 de ani, iar cearta ar fi pornit din cauza unei fete.

Criminalul a fost marţi seara reţinut pentru 30 de zile. Anchetatorii au stabilit că scaldalul a izbucnit la o petrecere. Unul dintre tineri a fost sunat de un alt băiat pentru a i se reproşa că are o relaţie cu fosta lui iubită. S-au certat la telefon, apoi şi-au dat întâlnire în spatele blocului pentru a clarifica lucrurile. Fiecare a venit însoţit de un grup de prieteni, iar scandalul s-a transformat rapid într-o tragedie. Băiatul de 19 ani a fost înjunghiat în piept. A reuşit să ajungă până într-o parcare, unde s-a prăbuşit. 

Autorul a mai atacat cu cuţitul şi un alt băiat. După oribila crimă, individul a urcat în casă, s-a spălat pe mâini şi a ascuns cuţitul sub pătură. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au precizat pentru GdS că vor oferi mai multe informaţii despre această crimă după încheierea cercetărilor.

Vezi si: SCANDAL în Braşov. Un tânăr, ucis în timpul unei altercaţii VIDEO