FINAL DE VIZITĂ. Vicepreşedintele SUA, Joe Biden, a părăsit România

Vicepreşedintele SUA, Joe Biden, şi-a încheiat vizita oficială de 2 zile în România. Oficialul american a părăsit ţara noastră după ce, în cursul zilei, a avut întâlniri cu preşedintele Traian Băsescu şi cu premierul Victor Ponta.

RomaniaTV.net
21 mai 2014, 13:03
FINAL DE VIZITĂ. Vicepreşedintele SUA, Joe Biden, a părăsit România

Aeronava Air Force Two a decolat la ora 16.00. Vicepreşedintele SUA, Joe Biden, şi-a încheiat vizita după ce a susţinut o alocuţiune la Palatul Cotroceni, la care au asistat politicieni, miniştri, şefi de partide şi de instituţii din sistemul judiciar, precum şi reprezentanţi ai societăţii civile, dar şi jurnalişti invitaţi de Ambasada SUA.

Înainte de a părăsi Palatul Cotroceni, Biden a purtat discuţii cu preşedintele Traian Băsescu şi cu premierul Victor Ponta.

În cursul dimineţii, vicepreşedintele SUA a fost primit, la Cotroceni, de către preşedintele Traian Băsescu. Cei doi au avut o scurtă convorbire tete-a-tete, urmată de discuţii oficiale şi de declaraţii oficiale.

CITEŞTE ŞI JOE BIDEN, în Grădina de la Cotroceni: Îi voi duce lipsa lui Traian Băsescu

Ulterior, oficialul american a mers la Palatul Victoria unde a avut o întrevedere cu premierul Victor Ponta.

CITEŞTE ŞI JOE BIDEN către Ponta, la Guvern: „Domnule preşedinte, vă mulţumesc”. Reacţia premierului

Joe Biden a venit marţi la București împreună cu soția sa, Jill Biden. În cursul serii, Biden a  luat masa împreună cu soţia la un restaurant din Centrul Vechi al Capitalei.