Finala Ligii Europa. Spaniolii, ademeniţi de bişniţarii români cu bilete de 20 de ori mai scumpe

Publicat: Vineri, 27 Aprilie 2012 10:57 // Actualizat: Vineri, 27 Aprilie 2012 11:01 // Sursa: RTV.net

Românilor le-au fost rezervate 20.000 de bilete pentru finala din 9 mai, dar mulţi dintre ei speră la un profit mare de pe urma vânzării la suprapreţ a tichetelor.

Imediat după ce au aflat că Atletico Madrid şi Athletic Bilbao vor veni la Bucureşti, pentru a juca finala Ligii Europa, fanii acestor echipe au fost asaltaţi pe internet, cu oferte de bilete, de către bişniţarii români.

După cum scrie adevarul.ro, cele mai multe mesaje începeau cu o scurtă felicitare pentru ca apoi bişniţarii să le propună spaniolilor bilete la suprapreţ. Dealtfel, mesajele erau extrem de pragmatice: "Felicitări! Vrei un bilet la 400 de euro?".

Astfel, faţă de preţul oficial de achiziţie, 100 de lei pentru un tichet de categoria a 4-a, suma ofertantului este de 20 de ori mai mare. Suporterilor români le-au fost rezervate 20.000 de biletul, restul fiind împărţit între fanii celor două finaliste.

De remarcat, însă că pentru microbiştii care nu au mai prins bilete la finala Europa League, dar între timp au făcut rost la "negru" de tichete originale, există totuşi riscul să fie opriţi la porţile stadionului. Asta deoarece tichetele sunt nominale şi vor fi imprimate cu numele şi prenumele posesorului, iar la porţile stadionului li se va cere un act de identitate cu fotografia titularului.

Finala Ligii Europa se va disputa pe 9 mai, pe Naţional Arena, între formaţiile spaniole Atletico Madrid şi Athletic Bilbao.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
05 mai 23:11
...contracara sutele de bişniţari care vor înconjura stadionul pentru a vinde bilete la suprapreţ. Dar mai e timp berechet pentru a inventa ceva: 3 zile! I-om ascunde şi pe speculanţi pe undeva. Fetiţele nopţii din zona Mihai...
1
EUR
4.7354
RON
19 Sep
noapte 13 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H