Finala „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Ei sunt cei trei concurenţi care se luptă pentru marele premiu

Finala "Sunt celebru, scoate-mă de aici". Marţi seara, emoţiile din jungla Republicii Dominicane au ajuns la cote maxime. Anisia Gafton, Sali Levent, Giani Kiriță și Radu Vlăduț s-au confruntat pentru un loc în marea finală, iar unul dintre ei a fost eliminat.

23 nov. 2022, 08:58
Finala „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Ei sunt cei trei concurenţi care se luptă pentru marele premiu
Finala "Sunt celebru, scoate-mă de aici"

Finala „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. „A fost un drum foarte lung pentru Anisia și Giani, și ceva mai scurt pentru Radu și Sali. Cu toate acestea, ați trecut prin multe ca să ajungeți aici, în acest moment care vă poate încununa tot efortul de până acum. Este extrem de important!‘, le-a spus Cabral celor patru semifinaliști.

Semifinala aceasta este foarte, foarte importantă! Sunteți în fața jocului care vă poate răsplăti toate eforturile de până acum. Ați luptat, v-ați întrecut în această aventură, atât între voi, dar mai ales cu voi‘, este mesajul Adelei Popescu pentru cei patru curajoși.

Citeşte şi: Cine este câștigătorul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Cum s-a dat concurentul de gol

Finala „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Cei patru au trecut printr-o probă de forță și de rezistență, în urma căreia au fost aleși primii doi finaliști. Ulterior. cei care se s-au clasat pe ultimele două locuri, au jucat și ei încă un joc, iar câștigătorul sau câștigătoarea a primit cea de-a treia șansă pentru marea finală.

Cel care a fost eliminat din competiţie a fost Radu. „O felicit pe Anisia. Pur și simplu ea a fost mai bună astăzi, merită să meargă cât mai departe. Sunt și puțin supărat că am ajuns doar până aici, recunosc, dar asta este! Alții au fost mai buni și trebuie să îi aplaud cu inima deschisă și să îi felicit. Până aici mi-a fost drumul”, a spus Radu.

Finala Sunt celebru, scoate-mă de aici! se va difuza în direct, în seara de joi, 24 noiembrie, informează Libertatea.ro.\

Sali Levent a izbucnit în lacrimi la „Sunt celebru, scoate-mă de aici“

Timpul petrecut în junglă reprezintă și o bună ocazie pentru concurenți să se cunoască și să-și facă destăinuiri. Actorul din „Pariu cu viața“, „Selfie“ și „Vlad“ le-a vorbit colegilor lui despre perioada copilăriei, pe care a petrecut-o la Constanța. Tânărul de 29 de ani este de origine turcă și s-a născut în orașul de la malul mării.

Pe mine m-au crescut mai mult străbunicile, ai mei plecau mult la muncă. Străbunica din partea tatălui, turcoaica, vindea semințe prăjite când erau meciuri la Farul, mai făceam un ban în plus. Stăteam cu ea, mâncam semințe, vindeam la pahar, făceam cornete din coli A4. Am fost foarte apropiat de ele”, a mărturisit actorul. De altfel, acesta și-a tatuat pe braț anii nașterii celor două străbunici.

Totodată, între Sali Levent și Ami s-a creat o legătură specială, iar cei doi au devenit foarte apropiați. Sali i-a cântat și a făcut gesturi tandre. „Las să decurgă lucrurile așa, drăguț: glume, tachinări, suntem tineri amândoi, jungla poate să-și spună cuvântul“, a mărturisit Sali.