FINALA X FACTOR LIVE VIDEO ONLINE A1. Andrada Precup este marea câștigătoare a X FACTOR 2020

FINALA X FACTOR LIVE VIDEO ONLINE A1. Jurații X Factor au decis ca în finala show-ului să meargă Adrian Petrache, din echipa Loredanei, Andrada Precup, din echipa lui Ștefan Bănică, Sonia Mosca, din echipa Deliei, și trupa de italieni Super 4, al căror mentor a fost Florin Ristei. Prestațiile lor i-au impresionat pe jurați, care au decis să le acorde votul de încredere.

18 dec. 2020, 16:58
FINALA X FACTOR LIVE VIDEO ONLINE A1. Andrada Precup este marea câștigătoare a X FACTOR 2020
FINALA X FACTOR LIVE VIDEO ONLINE A1

UPDATE MARELE CASTIGATOR

Andrada Precup este marea câștigătoare a X FACTOR 2020. Ştefan Bănică a hotărât să joace lozul cel mare, trimiţând-o pe Andrada Precup în marea finală. Adolescenta de 17 ani a reuşit să încălzească inimile românilor cu vocea sa, dar şi cu povestea ei emoţionantă de viaţă.

Fata are probleme cu vederea şi nu reşeşte să zărească nici măcar nişte umbre. La audiţii a reuşit să îl facă pe Ştefan Bănică să plângă necontrolat după interpretarea de excepţie a melodiei „Lie, ciocârlie”.

UPDATE

Grupul Super 4 a încheiat magistral seria prestațiilor din Finala X Factor. Au cântat „Vivo Per Lei” și au fost aplaudați la scenă deschisă. „Cu band, cu balet, cu scenografie, ei oricum cântă senzațional. Mi se pare cel mai valoros grup din ce am văzut eu la X Factor. Se pare că italienii au venit să ne cotropească. Eu nu pot decât să vă felicit și să vă aplaud„, le-a apreciat Ştefan Bănică prestaţia.

UPDATE

În finala sezonului 9 „X Factor”, Andrada Precup a cântat melodia „Mama”, o piesă emoţionantă, compusă de Ştefan Bănică, care le-a adus lacrimi în ochi tuturor celor prezenţi în sală. Mama Andradei a fost extrem de impresionată de mesajul piesei, dar și de interpretarea magistrală a fiicei sale.

Sunt extrem de mândru de tine și indiferent de rezultat te iubesc infinit. Andrada este un artist”, a spus Ștefan Bănică.

UPDATE

Adrian Petrache, super-eroul Loredanei, a impresionat cu ultimul său moment din Finala X Factor 2020. Finalistul a interpretat o piesă cu un mesaj sensibil și de actualitate și a creat astfel un moment memorabil.

Eu îl iubesc pe Adrian Petrache și am crezut în el din prima clipă. Băiatul ăsta are stofă și de X Factor. Și nu m-a sedus pe mine, i-au sedus pe toți care l-au văzut”, a spus Loredana despre finalistul său, înainte ca acesta să urce pe scenă.

UPDATE

Sonia Mosca a interpretat în Finala X Factor 2020 piesa „My Heart Will Go On”. Prestaţia ei a fost excepţională. „Sunteți pregătiți pentru o furtună muzicală? Vine Titanicul pe scenă”, și-a prezentat Delia finalista.

UPDATE

Adrian Petrache a cântat alături Loredana în Finala X Factor 2020 piesa Efemer, ale cărei versuri au fost compuse chiar de jurată. Momentul a fost unul pasional și a reușit să pătrundă în sufletele privitorilor.

E foarte implicată. M-am dus la ea să repetăm și am stat 7 ore”, a spus Adrian Petrache despre mentorul său.

UPDATE

Sonia a cântat alături de Delia în limba română piesa „Gura ta”. Înainte de interpretare, Delia a mărturisit că se teme să nu o încurce pe Sonia. „Sunt foarte emoționată și nu mi se întâmplă des. Pe scenă sunt ca acasă, n-am probleme în general. De data asta, mi-e teamă să nu stric ceva, să nu o încurc. Ea este genul de artist de care avem nevoie azi. Pentru că ne pierdem în foarte multe detalii și uităm de esență, de ce înseamnă să fii un om spectaculos”, a mărturisit Delia.

UPDATE

Andrada Precup cântă alături de mentorul ei, Ștefan Bănică, melodia Let it be.

UPDATE

Pentru ca Adrian Petrache nu a mai putut cânta în duet alături de unchiul lui, s-a căutat o soluție de avarie. Astfel, Florin Ristei s-a oferit să cânte alături de Adrian piesa pe care acesta ar fi trebuit s-o cânte împreună cu unchiul lui, Shape of my heart. La sfârșitul piesei, Loredana a izbucnit în lacrimi.

Știți ce mi-a zis o colegă de teatru odată? Știi când nu vine actorul la teatru? Când moare. Am rămas cu un gust amar după ce mi-a zis colega mea atunci. Tu, Adrian, alături de Andrada mea, trebuie să reprezentați prospețimea, evoluția, că sunteți la început de drum. Evoluția nu înseamnă doar alegerea repertoriului. Ții minte ce ți-am spus când ți s-a stricat chitara? Doar pe tine te interesează că s-a stricat, pe restul nu. Tu mi-ai atras atenția de la bun început, iar ținând cont de imprevizibilul acestui moment, nu pot decat sa te felicit„, l-a incurajat Stefan Banica pe Adrian.

UPDATE

Pentru că momentul duetului Adrian Petrache – Florin Salam nu a mai avut loc, s-a decis să reintre în scenă trupa Super 4, care a cântat alături de mentorul său, Florin Ristei. Surpriza lui Ristei a fost aducerea pe scenă a fratelui său, Dan. Toți șase au cântat piesa „Signed Sealed Delivered”.

UPDATE

Momente tensionate pentru Adrian Petrache, care ar fi trebuit să cânte în duet cu unchiul său, Florin Salam. Acesta nu a reușit să ajungă la timp și, cu câteva minute înainte ca Adrian să intre în scenă, Florin l-a anunțat că se simte rău și nu crede că mai poate ajunge.

UPDATE

Cea de-a treia finalistă, Sonia Mosca, a cântat în duet cu Monica Anghel piesa „The Prayer”, iar momentul a fost de-a dreptul ireproșabil. „Sonia are o voce cu totul și cu totul specială. Are o voce puternică și transmite și emoție. Arta înseamnă emoție”, este de părere Monica Anghel.

UPDATE

Andrada Precup, concurenta pregatita de Ștefan Bănică, a interpretat melodia „Plânge Ardealul și Banatul” alaturi de Adrian Daminescu și Damian Drăghici. „Andrada, ești fantastică, ești senzațională. La momentul ăla înainte de final, mi s-a zbârlit pielea pe mine. Mă bucur că ai trăit această experiență indiferent de rezultat și vreau să-ți mulțumesc„, a spus Ștefan Bănică, mentorul Andradei.

Mi-am dorit să transmit toate lucrurile acelea pe care le-ați simțit și voi. M-am simțit și protejată pentru că am avut în spate acești doi mari artiști, care au foarte multă experiență și care m-au ajutat să trec peste emoții„, a spus Andrada dupa ce a terminat de interpretat melodia.

UPDATE

Finala a început cu trupa Super 4. La prima probă, aceștia au interpretat alături de Raluk piesa „Next to me„. „Piesa au ales-o ei, dar am ales eu invitata. E o voce care iese un pic din tiparele vocilor feminine. S-au sudat foarte repede„, a spus Florin Ristei, mentorul celor patru.

FINALA X FACTOR LIVE VIDEO ONLINE A1 În Finală, Andrada Precup, Adrian Petrache, Sonia Mosca și trupa Super 4 vor interpreta câte trei piese. Fiecare concurent va interpreta o piesă în duet cu mentorul său, o piesă în duet cu o vedetă și o piesă solo, potrivit a1.ro.

FINALA X FACTOR LIVE VIDEO ONLINE A1. Cine sunt cei patru finaliști

Andrada Precup

este finalista lui Ștefan Bănică. Adolescenta de doar 16 ani a reușit să smulgă ropote de aplauze de la public, dar și lacrimi din partea lui Ștefan Bănică JR. Tânăra are probleme de vedere și o voce angelică.

E extraordinar! Mi se întâmplă rar ca cineva să mă facă să mă emoționez atât de tare! E o capacitate rară să transmiți așa ceva. E dincolo de concurs. Ești excepțională. Ce s-a întâmplat acum a fost de 10 ori mai puternic decât a fost la repetiții. Dumnezeu ți-a luat pe o parte și ți-a dat pe alta pentru că ai un auz perfect. Ce ai făcut de una singură, fără niciun instrument… Eu sunt încă șocat”, i-a transmis Ștefan Bănică Andradei Precup, în urma interpretării melodiei Lie, ciocârlie.

Citeste si Finala X FACTOR 2020. Concurenţii vor avea tunsori noi, coafuri speciale şi machiaje deosebite

Adrian Petrache, finalistul Loredanei, are 19 ani, este student la Drept și este chiar nepotului cunoscutului cântăreţ de manele Florin Salam. În finala din această seară, concurentul a pregătit un moment unic alături de unchiul său, iar apariţia va fi cu totul şi cu totul inedită.

Momentul lui Adrian a fost absolut special, original, a fost ca la un concert adevărat!  Îți place să iei lucruri care există deja și să transformi, să reinventezi și este o calitate extraordinară. Pentru că eu cred în artă, cred în talent, cred în ceva care trebuie să fie numai al tău (…) vreau să merg spre trofeul X Factor cu Adrian Petrache”, a spus Loredana, după ce Adrian a cântat în franceză, acompaniat de o trupă formată din doi dintre frații săi și prietenii lor.

Super 4 este grupa finalistă a lui Florin Ristei.

Sunt foarte bucuros că ați venit la X Factor. Voi faceți asta din pură pasiune, se vede că vă place să cântați și cred că peste tehnica vocală este bucuria de a cânta”, le-a transmis Florin Ristei. Artistul a subliniat faptul că trupa este formată din „oameni cu care rezonez foarte tare pentru că mie imi place să cred că aș putea fi un al 5-lea membru acolo, la nivelul lor. Sunt oameni care au muncit pentru locul ăsta pe care îl au, sunt un grup de profesioniști”.

Sonia Mosca, finalista Deliei, a câștigat un concurs de talent show-uri în țara natală, Italia, și a venit să-și încerce norocul și în România. Încă de la audiții, i-a impresionat pe jurații care i-au oferit 4 de DA fără să stea pe gânduri şi a prins un loc imediat în bootcamp.

La prima apariţie, favorita Deliei a interpretat piesa „And I Am Telling You I’m Not Going” și a mărturisit că este muzica este viaţa ei: „Simt cu adevărat muzica înăuntrul meu”.

Citeste si Sonia Mosca, câştigător X Factor 2020. Cine este italianca ce a fascinat-o pe Delia. Asul din mânecă pe care îl are cântăreaţa

Sonia a reușit să-l impresioneze și pe Florin Ristei: „E incredibil ce reușește să facă cu vocea ei, e la un nivel uluitor! Sonia e una dintre cele mai bune voci pe care le-am auzit nu la X Factor 9, ci la X Factor forever and ever!”, a spus artistul.

Cum va fi ales câștigătorul

Potrivit regulamentului concursului, publicul își poate vota preferatul în Marea Finală X Factor 2020, prin voturile trimise prin SMS la 1313.

Pentru a-și susține favoritul, telespectatorii trebuie să trimită SMS la 1313 cu numele acestuia: Andrada, Adrian, Sonia sau Super 4, doar după START VOT! Costul unui SMS este de 1,19 Euro cu TVA inclus, iar votul este unic.

Așadar, pentru a o vota pe Andrada Precup trebuie să trimiteți SMS la 1313 cu textul „Andrada”.

Pentru a o vota pe Sonia Mosca trebuie să trimiteți SMS la 1313 cu textul „Sonia”.

Pentru a-l vota pe Adian Petrache trebuie să trimiteți SMS la 1313 cu textul „Adrian”.

Citeste si Câştigător X Factor 2020. Cine este Adrian Petrache. Nepotul lui Florin Salam, surpriză de proporţii chiar înaintea marii finale!

Pentru a vota trupa Super 4 trebuie să trimiteți SMS la 1313 cu textul „Super 4”.

Încă de la începutul Finalei publicul poate vota, iar câștigătorul va fi concurentul care va primi cele mai multe voturi (SMS-uri) din partea telespectatorilor.

De pe un număr de telefon se poate trimite un singur vot.

Finalistul care va obține numărul cel mai mare de voturi din partea telespectatorilor va fi declarat marele câștigător al concursului și va obține premiul în valoare de 50.000 de euro.

Telespectatorii își vor putea vota favoriții doar în timpul Finalei, după ce Răzvan și Dani vor face anunțul „START VOT!”